Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak ezt?
Jarok az osztalytarsammal aki voros haju.A bnoim folyton azt mondjak hogy de undorito a haja meg hogy nem felek?Nem ertem mire celoznak.Apolt kedves es meg jo kepu is.Mi zavarja oket es mitol kene felnem a haja szine miatt?
NORMALIS VALASZOKAT KERNEK.
az több mint 85%ban timi
szóval timi figyelj rám,attól mert vörös a haja még nem rossz ember.tehát te és a bnőid is olyan gecbuták vagytok hogy ha gyilkos pszcihopata lenne már rég elásott volna titeket kb ismertségetek után 20 percel...:)
Mondom hogy nem timi vagyok !!!!
Egyepkent kosz.Akkor megnyugodtam. :)
tényleg van olyan hajlamuk
van egy gyerek a suliba aki természetes vörös és barátnőmmel egy általánosba jártak és édesanyja mesélte (a lány anyja) hogy a fiú alsóban fojtogatta a lányokat
és az apja is mesélte h a barátnőmet fojtogatta
Volt osztálytársam aki szintén vörös volt ő meg folyton belevájt a padba a körzővel
pedig nekem nincs velük bajom de a vörös barátnőm meg teljesen bolond szabályosan beteg és betegesen szeret rugdosódni és karmolni mint egy macska
lehet benne valami...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!