Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondjak ezt?

Figyelt kérdés

Jarok az osztalytarsammal aki voros haju.A bnoim folyton azt mondjak hogy de undorito a haja meg hogy nem felek?Nem ertem mire celoznak.Apolt kedves es meg jo kepu is.Mi zavarja oket es mitol kene felnem a haja szine miatt?

NORMALIS VALASZOKAT KERNEK.

2013. febr. 12. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

az több mint 85%ban timi

szóval timi figyelj rám,attól mert vörös a haja még nem rossz ember.tehát te és a bnőid is olyan gecbuták vagytok hogy ha gyilkos pszcihopata lenne már rég elásott volna titeket kb ismertségetek után 20 percel...:)

2013. febr. 12. 21:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Mondom hogy nem timi vagyok !!!!

Egyepkent kosz.Akkor megnyugodtam. :)

2013. febr. 12. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:

tényleg van olyan hajlamuk

van egy gyerek a suliba aki természetes vörös és barátnőmmel egy általánosba jártak és édesanyja mesélte (a lány anyja) hogy a fiú alsóban fojtogatta a lányokat

és az apja is mesélte h a barátnőmet fojtogatta

Volt osztálytársam aki szintén vörös volt ő meg folyton belevájt a padba a körzővel

pedig nekem nincs velük bajom de a vörös barátnőm meg teljesen bolond szabályosan beteg és betegesen szeret rugdosódni és karmolni mint egy macska

lehet benne valami...:/

2013. febr. 12. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem volt két vörös hajú pasim:Dsemmi gond nem volt velük,bár az egyik egyszer elég csúnya monoklit adott:D
2013. febr. 12. 22:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Most van vagy nincs? : I
2013. febr. 13. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!