Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utált meg hirtelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utált meg hirtelen, közös megegyezéses szakítás után?

Figyelt kérdés
Barátommal 10 hónapot voltunk együtt, közös megegyezéssel szétmentünk, mert nem volt meg az összhang közöttünk. Most eltelt 3 nap és mikor beszéltünk beközölte, hogy egyébként már utál és tönkre tettem az életet, stb. Nem érzem magam hibásnak, nem vétettem többet, mint ő. De megőrjít most ez a helyzet. Mi tegyek? Nem akarok utálatban elválni.
2009. szept. 6. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hogy mennyire szerettétek egymást. Valószínűleg ő még a mai napig szeret és nehezen viseli el, hogy már nem vagy vele. Így próbálja megutáltatni magát. Azaz ne keresd többé. Ne kérdezed a logikát, mert úgy ahogy egy nőnél néha amit cselekszik nincs úgy a férfiaknál is van. Te semmit ne tegyél. Hiszen miért is lennél hibás.
2009. szept. 6. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
Valószínű Neki esze ágában sem volt szakítani, csak belement a "közös megegyezésbe", hogy ne vesszetek össze végleg, remélte majd békültök. És amikor rájött, hogy ez tényleg szakítás, akkor megharagudott Rád, hogy dobtad.
2009. szept. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!