Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napot a pasik tényleg nem nagyon szeretik?
Figyelt kérdés
Még egy kérdés: gondoltam hogy írok a pasimnak vmi nem túl csöpögős dolgot Valentin napra! Csakhát nem én akarok lenni az első, lehet hogy neki eszébe sem jut, vagy hogy az jöjjön le, hogy én mennyire odáig vagyok érte!! ... mert aztán még elbízza magát :)! ... meg még csak 2 hónapja vagyunk együtt! Tehát értitek?2013. febr. 12. 17:19
1/10 anonim válasza:
miért, mit kellene szeretni ebben a napban? ez is olyan nap, mint a többi.
3/10 anonim válasza:
én nő létemre hülyeségnek tartom, de a párom meglepett amikor kijelentette hogy őt érdekli XD
De aztán hozzá tette hogy csak miattam. :) De gondolom csak azért mert végre adhat valamit (nem szoktam engedni neki hogy vegyen nekem valamit vagy hogy meghívjon valamire, nem szeretem ha költenek rám.) De ha valami drágát vesz én lenyakazom :D na jó csak büntetés lesz neki éjszaka ;)
6/10 anonim válasza:
A Valentin nap egy amerikai baromság,mellyel csak azok járnak jól,akik üzletelnek e tekintetben,a sok birka magyar meg beveszi,ennyi!
7/10 anonim válasza:
nem, mert csak nekünk kerül pénzbe
8/10 anonim válasza:
Valentin nap tekintetében vegyük át a Japán példát. Ott csak a nők ajándékoznak a férfiaknak :D
9/10 anonim válasza:
én utálom mivel nem volt még rendes bnőm...
f19
10/10 anonim válasza:
Az év egyik napját sem gyűlölöm annyira, mint a február 14-ét, és nem elsősorban ezért a giccses, ünnepnek nevezett barommág miatt.
Te pedig szánalmas vagy, hogy ilyen indok miatt nem akarsz pár sort írni. Unalmas már, ez a nem akarok nyomulósnak tűnni baromság. De mit is várjun egy értelen kislánytól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!