Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megmondanátok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megmondanátok a legjobb barátotoknak, hogy titokban a nőjét dugjátok vagy inkább hallgatnátok, hátha nem derül ki soha?

Figyelt kérdés
A legjobb haverom egy éve összejött egy gyönyörű, okos, intelligens, dekoratív 19 éves lánnyal. Azt tudni kell, hogy eléggé közvetlen személyiség vagyok, kortól, nemtől függetlenül bárkivel bármiről jól eldumálgatok.Így fordulhatott elő, hogy elmondta nekem a lány, nem élvezi vele a szexet, mert Roli túl önző a szexben és csak a saját élvezeteire fókuszál, nem elégíti ki a csajt, annak ellenére, hogy imádja és teljesen odáig van érte. Mióta ezt elmondta nekem a csajszi, valami érezhetően megváltozott... mert nekem is nagyon bejön a lány és azóta csak arra tudok gondolni, hogy bezzeg én mit meg nem tennék vele és a csúcsra juttatnám.. (aztán mint a folytatásból kiderül, én is bejövök neki..) Egyszer átjöttek hozzám mindketten, de Rolinak el kellett menni valahova, így kettesben maradtam a lánnyal, beszélgettünk, dumáltunk...pechemre őrülten szexi volt, passzos farmer, ujjatlan testre simulós trikó.. nem bírtam magammal és végigsimogattam a combját, aztán kínos csend.. 5 perc múlva miközben a laptopon épp megnéztünk valamit, váratlanul megmarkolta a gipszkemény farkam.. Azonnal egymásnak estünk és órákon át őrülten keféltünk, több menetet nyomtunk a legkülönbözőbb pózokban stb és életemben talán még így nem ügyeltem, h a maximumot nyújtsam egy lánynak.. Élvezte is, nem is kicsit és azóta gyakran összejárunk titokban szexelni, mostmár több mint 3 hónapja..Kínos, mert nekem Roli a legjobb barátom, és nem akarom úgymond elveszíteni. A lány meg szereti, imádja őt, de az ágyban egy nullának tartja és nem élvezi vele a szexet. Amúgy ez elég meglepő, mert a srác vagány, izmos, szexi nagyfiú és ő is elég rendben van méretileg, nem gondoltam volna, hogy az ágyban ilyen nulla. Szóval mindkettőnknek iszonyú lelkifurdalásunk van Rolival szemben, de ugyanakkor imádunk együtt lenni még ha titokban is, elképesztően jól passzolunk egymáshoz testileg és szerintem lelkileg is, de ez így tovább nem mehet, mert őrjítő bűntudatot érzünk. Szegény Rolinak csak annyi a hibája, hogy nem tud teljesíteni az ágyban.. és én adom meg titokban a csajnak, amire vágyik..Mi legyen? Nem bírom, nem bírjuk így tovább. Tisztelem Rolit és a legjobb barátom, nem tudom mi lenne a legjobb, ha elmondanánk neki vagy nem.. Ha elmondanánk, a lányt kidobná, nekem meg szerintem le akarná tépni a farkam és egy életre annyi a barátságnak... Mi legyen? Voltatok már ilyesmi helyzetben? Segítsetek, légyszi, nagyon fontos lenne valami jó tancsá, bármi. Köszi. 23/F
2013. febr. 12. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Lefordítom kicsit egyszerűbbre, kivéve a sallangot.

Leugortál egy szikla tetejéről ejtőernyő nélkül, mondjuk 100méterről. Miután már elrugaszkodtál, eszedbe jut, hogy így megfogsz halni. És akkor felteszed a kérdést, hogy mit csinálj, hogy életben maradj...

Remélem érted, ugyanez a szitu. Olyan helyzetbe hoztad magad, hogy lehet okoskodni, de mindenhogy el van b@szva, mert már nincs az az okoskodás, ami vagy így, vagy úgy megmentene.

A. verzió: elmondod, hogy mi a szitu. Barátságnak örökre vége, valszeg meg is ver, amit megérdemelnél...

B. verzió: elhallgatod és ÖRÖKRE MEGSZAKÍTOD VELE A KAPCSOLATOT. Ez a kapcsolat egyszerűen már el van cseszve, és te meg a kis qrvád cseszte el. Ha tetszik, ha nem, hogy nevén nevezem a dolgokat ez így van. Látszik, hogy milyen önző ember vagy. Mert te adni semmit nem adsz a barátságba, csak kapsz, sőt, még el is veszel belőle, de azért jó lenne, hogyha egy igaz barát melletted maradna. Könyveld ezt el úgy, mint egy kötelező lépést, találj ki valami habit, miért haragudtál meg rá. A kis qrvával meg szakítsd meg a kapcsolatot... Ennyi emberség legyen már benned.

A másik: azt írod, hogy szegénnyel nem foglalkozik stbstb. Ezzel az ő meg a saját lelkiismeretét akarja könnyebbé tenni. Az ember sajnos ilyen, rá akarja kenni a másikra. Azt még valszeg magának se vallja be, hogy "igen egy büdös undorító qrva vagyok, nekem nem elég 1 f@sz , nekem legalább 2 kell", hanem jajjj a barátom nem törődik velem stbstb. Mi ez????? Ha nem felel meg a kapscolat, akkor fel is út, le is út, keres másikat, menjen hozzád vagy máshoz.

2013. febr. 12. 23:58
 12/17 anonim válasza:
100%
Én nem tudom, hogy mit csinálj, de ha még egy ösztönt se tudsz legyőzni, hogy ezzel ne bántsd meg a barátodat akkor egy igazi gyenge személyiség vagy.
2013. jún. 1. 23:57
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Szerintem a lány nem k.rv@. Mert egyszerű természetes orgazmust akar. Ez világos és élni akar. Szakítson a hapsijával aki buta hülye és önző és keresse a saját szerencséjét. Minden lány ezután azt fogja majd mondani, hogy mi Férfiak csak ilyenek vagyunk. Pedig ez nem igaz!

2013. jún. 25. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
hallgatni arany,,,:)
2014. júl. 5. 18:40
 15/17 anonim válasza:
100%
El ne mondd Rolinak, vagy hagyjátok abba a csajjal, vagy szakítson a haveroddal, te pedig idővel finoman add be neki hogy tettszik neked a volt nője és mit szólna ha rányomulnál! Valszeg jobb barát mint és nem lesz ellene kifogása:) de inkább hagyjátok abba és kussoljatok örökre, a csajt meg úgyis elfelejted idővel hacsak nem nyafogòs kisgyerek vagy
2014. okt. 17. 11:57
 16/17 anonim válasza:
68%
Tamacsot nem adok, de szerintem utolsó férgek vagytok a riban.ccal együtt.
2015. jan. 8. 16:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a helyzet azóta?

Én azt mondom házinyúlra,haver,barát testvér csaja tabu,mindegy milyen szép.

2015. febr. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!