Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baratotok el menne 5 honapra dolgozni kulfoldre kibirnatok hogy ne csaljatok meg?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, akkor igen. 27L
2009. szept. 6. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Természetes igen. (Tapasztalat)
2009. szept. 6. 14:21
 3/12 A kérdező kommentje:
5 honap az eleg sok ido a kapcsolat nem hulne ki ennyi ido utan ha alig tudnatok beszelgetni?
2009. szept. 6. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem csalnám meg, mert vele a legjobb. Viszont tényleg gázos, hogy nem tudsz sokat dumálni vele, ezáltal egy idő után nem "hiányzik" annyira, de ha újra találkoztok, lesz miről beszélgetni.
2009. szept. 6. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Én inkább azon gondolkoznék hogy jajj már csak X idő és végre együtt lehetünk. Nem azon, hogy megcsaljam. Ha meg úgy érezném kihűlt a kapcsolat, inkább megmondanám neki, hogy legyen vége. Telefonon még mindig tisztességesebb szakítani, mint megcsalni. De ha még el se ment a barátod, és már most azon gondolkozol, megcsald-e, akkor t enem szereted őt.
2009. szept. 6. 14:38
 6/12 A kérdező kommentje:
mar 4 honapja elment es nem csaltam meg csak kivancsi voltam hogy ti mit tennetek a helyembe koszi a valaszokat:)
2009. szept. 6. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kibírnám! Még ha szakítok egy komoly kapcsolatban, utána is kell minimum fél év nekem, mire úgy érzem, kész vagyok egy újra...nemhogy 5 hónapot ne bírjak ki anélkül, hogy megdugassam magam...szereted,nem? Akkor nincs kérdés. Én másfél évet vártam egy fiúra. Megérte.
2009. szept. 6. 14:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy kibírnám, hiszen szeretem.
2009. szept. 6. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Én kibírnám.☺
2009. szept. 6. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
inkább azon kéne izgulnod h ő nem-e csal meg téged...
2009. szept. 6. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!