Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy hozzám illő lányt találni az interneten?
Egy hozzám illő nő nincs az interneten, akivel ismerkedni lehetne.
1. kategória: Mind mutogatja magát, pózol.
2. kategória: Ha mégis bejönne, 4 vagy 5 hónapja lépett be utoljára.
3. kategória: Gyereke van.
4. kategória: 200 vagy 300 km-re lakik tőlem.
5. kategória: Soha nem akar gyereket.
6. kategória: Az egyetem. A legtöbbjük mind egyetemre jár vagy járt.
"Képzeld el a kazánkovács srác miről beszélgetne a balneológiát tanuló egyetemista csajjal"
Talán azért a családról, divatról, hobbikról, sportokról, stb. hétköznapi dolgokról tudnának mesélni. Nehogy beadd, hogy nem lenne közös témájuk, mert mindjárt lemegyek hídba.:D
Egyébként meg igen, az hogy ki kinek mennyire fogja megkedvelni a társaságát, legkevésbé sem ettől függ, ugyanis egyrészt az ember a munkáját alapból nem szereti "haza vinni" másfelől meg, nem mindenki a szellemi munkákért van oda, de ez a legkevésbé sem azt jelenti, hogy az illető ne lehetne egy meglepően jó észjárású, társasági ember, vagy akár művelt általános dolgokban, tehát azért a legtöbb ilyen embert sem úgy kell elképzelni, hogy kézzel eszik a főzeléket, meg antiszociálisak.... a ember nem a végzettségtől lesz bölcsebb, "emberibb" vagy akár kevésbé bunkó, vagy akármi. Mert nem minden Egyetemet elvégző embert úgy kell elképzelni, hogy soha nincsenek bunkó beszólásai, meg hogy maga a tökély lenne.... vannak dolgok amik a legkevésbé sem függnek össze ezzel, és vannak akik elvégeznek egy Egyetemet, mert érdekli őket valami olyan szakma, de ettől függetlenül meg lehet hogy egy "semmi nem érdekel az életben" típusú emberről van szó, és lehet olyan a természete is hogy senkivel nem szeret társalogni.... Tehát sokan tévedésben vannak amikor ilyen dolgokról van szó, én akinek messze a legjobban kedvelem a társaságát, az egy nő, akinek két diplomája is van. Szinte folyamatosan mosolygunk amikor egymással beszélünk, tök jó kedvünk van akkor, és hogy miről beszélünk? Akármiről! Ami az egyikünknek éppen eszébe jut.... Pedig nekem sincs diplomám, sőt soha nem voltam egy jó tanuló (mert nem is érdekelt) Az rendben, mindenkinek joga van azt mondani, ha neki van, akkor a párjának is legyen, de amikor valaki találkozik egy olyannal, akkor jön csak rá, hogy a végzettség mennyire nem számít semmit, ha két ember jól érzi magát egymással, onnantól kezdve zárt téma. "Meglepő" módon meg, nem amiatt fog össze illeni vagy nem össze illeni két ember, hogy mennyi mindenben hasonlítanak egymáshoz, és mennyi mindenben nem.
Végszónak meg annyit, hogy én is a személyes ismerkedésben hiszek, unalomból lehet chatelni/ismerkedni de hidd el, az közel sem olyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!