Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy hozzám illő lányt találni az interneten?
Egy hozzám illő nő nincs az interneten, akivel ismerkedni lehetne.
1. kategória: Mind mutogatja magát, pózol.
2. kategória: Ha mégis bejönne, 4 vagy 5 hónapja lépett be utoljára.
3. kategória: Gyereke van.
4. kategória: 200 vagy 300 km-re lakik tőlem.
5. kategória: Soha nem akar gyereket.
6. kategória: Az egyetem. A legtöbbjük mind egyetemre jár vagy járt.
6-os pontot nagyon nem értem, hogy miért baj.Miért akarod meggátolni ilyen alap dologban??
A másik, hogy randizz élőben, ne neten keresgélj, és ne legyél ennyire válogatós.
Járj Te is egyetemre, és már is lesz hozzád illő.
Vagy kötözz el 2-300 kilométerre, és akkor már is hozzá hasonló leszel.
Mutogasd te is magad,Pózolj, hát ha téged is megtalálnak.
Te se akarj gyereket és akkor is találsz egyezőséget.
Ha mind ezt átgondolod, mindjárt kiderül, hogy tulajdonképpen benned van a hiba, mert nem alkalmazkodsz a lehetőségekhez.
Nem tudom hol alapdolog az egyetem, de mindegy.
Hát kérdező én is próbáltam a netes ismerkedést, de épp ma lett belőle elegem pont az olyan lányok miatt, akiket összepontoztál. Mikor találnék egy normálisat ő meg nem küld magáról képet. Szerintem a társkereső oldalak nem másak, mint "szeméttelepek". A rendes férfiak kamu accoknak irkálnak, a rendes lányok meg törlik magukat az első perverz levél után. Felejtsd el a netes ismerkedést, ha jót akarsz én azt mondom. 25/F
És mégis milyen lenne a hozzád illő lány?
Csendesebb, nem az az örökmozgó. Mert az rendben van, hogy kell egy erősebb társ, aki felemeli a másikat, de ugyanezzel el is nyomja. Ha nem használja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!