Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egy hozzám illő lányt találni az interneten?
Egy hozzám illő nő nincs az interneten, akivel ismerkedni lehetne.
1. kategória: Mind mutogatja magát, pózol.
2. kategória: Ha mégis bejönne, 4 vagy 5 hónapja lépett be utoljára.
3. kategória: Gyereke van.
4. kategória: 200 vagy 300 km-re lakik tőlem.
5. kategória: Soha nem akar gyereket.
6. kategória: Az egyetem. A legtöbbjük mind egyetemre jár vagy járt.
"A 6. kategóriát szerintem félrenézted, a netes társkeresőkön általában az alacsonyabb végzettségű, kevésbé intelligens lányok-nők szoktak előfordulni."
EZ HAZUGSÁG! Randivonalon a nők több, mint a fele vagy diplomás vagy egyetemista. A butácskább nők többsége társkeresők nélkül is találnak társat, mert a férfiak szeretik, ha a nő náluk képzetlenebb! Én nem túrnék meg magam mellett olyan nőt, aki diplomás, mert én sem vagyok az!
Az nem lenézés, hanem magukhoz illő társat keresnek, akinek kb. Hasonló érdeklődési körük van.
Képzeld el a kazánkovács srác miről beszélgetne a balneológiát tanuló egyetemista csajjal. És a baráti kör is teljesen más. Van kivétel, de ritka.
7. pont: ha mégis megfelelne akkor én nem jövök be neki.
Ezt ugyanis kihagytad.Mert ahhoz,hogy olyan nőt találj amilyen a mércéd,neked is le kell tenned valamit az asztalra.
A mai nők tanultak,dolgoznak jó exisztenciával és sokan gyereket nevelnek még emellett.De minimum dolgoznak és családjuk is van, akit anyaként ellátnak. Rengeteget letesznek az asztalra. Te hol vagy ehhez képest?
Mert ha jól értelmezem sem nem tanultál, sem nem keresel annyit, hogy komoly párkapcsolaton gondolkozz és meg tudd adni egy nőnek azt ,ami biztosíték arra,hogy családot alapíthasson.De még arra sem veszed a fáradtságot,hogy elutazz hozzá. Akkor te miért emelsz magas kritériumokat,hiszen te magad sem felelsz meg ezeknek.
Másik megközelítésben pedig:
A tanult nők,huszonévesen tanulással foglalkoztak, ezért nincs gyerekük-ez nálad az iskola miatt kilőve.
Akik nem mentek fősulira, azok azzal foglalkoztak, hogy keressenek egy jó partit,és van gyerekük vagy elváltak.Erről is lemaradtál.
Vidéken vannak egyedülálló nők,mivel belterjes a terület,nehezen találnak párt-de ez nálad kizárva a távolság miatt.
A pózolósok képmutatóak vagy/és igyekeznek megfelelni a társadalmi elvárásoknak: nem elég,hogy tanult,jó exisztenciája van,még jól is kell kinéznie-felfogod azt,hogy nem egyszerű nőnek lenni a mai világban? Főleg,ha ilyen hímneműek vannak mint te.
Valamit valamiért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!