Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet egy hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egy hozzám illő lányt találni az interneten?

Figyelt kérdés

Egy hozzám illő nő nincs az interneten, akivel ismerkedni lehetne.

1. kategória: Mind mutogatja magát, pózol.

2. kategória: Ha mégis bejönne, 4 vagy 5 hónapja lépett be utoljára.

3. kategória: Gyereke van.

4. kategória: 200 vagy 300 km-re lakik tőlem.

5. kategória: Soha nem akar gyereket.

6. kategória: Az egyetem. A legtöbbjük mind egyetemre jár vagy járt.

2013. febr. 11. 23:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Minden harmadik lány oda írja a bemutatkozásba, hogy imád utazni. Én is imádok, ha van rá pénz vaze!:D Ilyen nőkkel az életben nem jönnék össze, a pitcshájukon nem bírnának megülni.:S
2013. febr. 11. 23:36
 12/23 anonim ***** válasza:
A 6. kategóriát szerintem félrenézted, a netes társkeresőkön általában az alacsonyabb végzettségű, kevésbé intelligens lányok-nők szoktak előfordulni. Különben én sem értem, hogy ez miért kizáró ok...
2013. febr. 11. 23:37
 13/23 A kérdező kommentje:
Mert az egyetemisták lenézik a náluk alacsonyabb tanulókat. Látom pl: a médiában. És ezeknek a nőknek is kikötés az adatlapjukon, hogy csak egyetemistákkal akarnak járni.
2013. febr. 11. 23:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig maradt egy csomó államilag támogatott képzés, főleg mérnök szakokon, simán beiratkozhatsz te is. Vagy sok felsőfokú szakképzés is támogatott, ami gyakorlatilag főiskolai szintű végzettséget jelent. Egyébként van egyetemet végzett, négy nyelven beszélő lányismerősöm, aki sok éve együtt van egy sráccal, aki csak szakközépbe járt, szóval még a végzettség sem jelent feltétlenül akadályt.
2013. febr. 11. 23:40
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

"A 6. kategóriát szerintem félrenézted, a netes társkeresőkön általában az alacsonyabb végzettségű, kevésbé intelligens lányok-nők szoktak előfordulni."

EZ HAZUGSÁG! Randivonalon a nők több, mint a fele vagy diplomás vagy egyetemista. A butácskább nők többsége társkeresők nélkül is találnak társat, mert a férfiak szeretik, ha a nő náluk képzetlenebb! Én nem túrnék meg magam mellett olyan nőt, aki diplomás, mert én sem vagyok az!

2013. febr. 11. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

Az nem lenézés, hanem magukhoz illő társat keresnek, akinek kb. Hasonló érdeklődési körük van.

Képzeld el a kazánkovács srác miről beszélgetne a balneológiát tanuló egyetemista csajjal. És a baráti kör is teljesen más. Van kivétel, de ritka.

2013. febr. 11. 23:43
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
Az első és utolsó, amit nem igen értek, attól hogy valakinek nincs diplomája, ugyan olyan ember vagy, emiatt soha ne legyen kisebbség érzeted! Valaki ugyan valóban mondhatja azt hogy ha neki van, akkor a párjának is legyen, de ha azt érzed hogy tök jól kijössz egy lánnyal és ő is "kimutatja" hogy érdeklődik irántad, soha ne azzal rontsd el, hogy nem jártál Egyetemre, és amiatt "kisebbnek" érzed magad, mert akkor hogy a fenében viselkedhetnél önfeledten ha vele vagy? Nem értem azt sem hogy mi rossz van abban ha valaki egy pózolós képet tölt föl magáról? Legalább normálisan látod, nem? Vagy neked egy nulla önbizalommal rendelkező nő kell? Nem értem......
2013. febr. 11. 23:54
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt egyetemista barátnőm, igaz szakítottunk, de ráébresztett, hogy én is tanulni akarok valami komolyabbat, most 23 éves vagyok idén teszem le az érettségit és jövőre ha minden igaz 24 éves fejjel kezdem az egyetemet. Tehát már csak arra is jó volt, hogy bennem felkeltette az érdeklődést a továbbtanulás iránt, már ezért megérte járni vele, és nem az iskolai különbségek miatt ment tönkre a kapcsolat.
2013. febr. 12. 00:33
 19/23 anonim ***** válasza:

7. pont: ha mégis megfelelne akkor én nem jövök be neki.

Ezt ugyanis kihagytad.Mert ahhoz,hogy olyan nőt találj amilyen a mércéd,neked is le kell tenned valamit az asztalra.

A mai nők tanultak,dolgoznak jó exisztenciával és sokan gyereket nevelnek még emellett.De minimum dolgoznak és családjuk is van, akit anyaként ellátnak. Rengeteget letesznek az asztalra. Te hol vagy ehhez képest?

Mert ha jól értelmezem sem nem tanultál, sem nem keresel annyit, hogy komoly párkapcsolaton gondolkozz és meg tudd adni egy nőnek azt ,ami biztosíték arra,hogy családot alapíthasson.De még arra sem veszed a fáradtságot,hogy elutazz hozzá. Akkor te miért emelsz magas kritériumokat,hiszen te magad sem felelsz meg ezeknek.

2013. febr. 12. 01:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Másik megközelítésben pedig:

A tanult nők,huszonévesen tanulással foglalkoztak, ezért nincs gyerekük-ez nálad az iskola miatt kilőve.

Akik nem mentek fősulira, azok azzal foglalkoztak, hogy keressenek egy jó partit,és van gyerekük vagy elváltak.Erről is lemaradtál.

Vidéken vannak egyedülálló nők,mivel belterjes a terület,nehezen találnak párt-de ez nálad kizárva a távolság miatt.

A pózolósok képmutatóak vagy/és igyekeznek megfelelni a társadalmi elvárásoknak: nem elég,hogy tanult,jó exisztenciája van,még jól is kell kinéznie-felfogod azt,hogy nem egyszerű nőnek lenni a mai világban? Főleg,ha ilyen hímneműek vannak mint te.

Valamit valamiért!!

2013. febr. 12. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!