Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? 1 évvel fiatalabb srác tetszik, de (velem 1korú) csaja van. Szoktam a fiúval msn-ezni, táborban is vtunk együtt. Felelsz-vagy-merszeztünk, és mindig vele szivattak. Mindenféle intim feladatot mondtak nekünk.
Jah, sztem az alap, amit már ebben a korban elkezdhetsz megtanulni és a fejedbe vésni, hogy olyan pasira nem mozdulunk rá, akinek barátnője/felesége/élettársa van.
mert a későbbiek folyamán te is olyan jó nagy ribi-ibi leszel, mint akik belenyúlnak házasságokba, meg családi életeket borítanak fel.
van egymillió pasi aki közül lehet válogatni, fiatal is vagy akkor miért olyan érdekel akinek nője van....
Az első válaszolótól kérdezném, hogy ha az ő társára mozdulnának rá, akkor is mindegy lenne van-e valakije?......
Ha meg nem, akkor ekkora baromságokat másnak se mondj...
nem azért szeretem,mert barátnője van,hanem önmagáért.
ezt azt hiszem,h kihagytam.
Egyet értek az utolsó hozzászólóval. Nem értem az ilyen embereket, mint amilyen a kérdező is. Ott van egy férfi, akinek már van valakije.
Egyrészt nem valószínű, hogy a szeretőjén kívül bármi is lehetnél. Magyarán néha szexelnétek és ennyi. Ráadásul úgy, hogy még megvan a barátnője.
Másrészt, ha még mondjuk valami csoda folytán, otthagyná az újdonság varázsáért a barátnőjét. Miből feltételezed, hogy ezt Veled nem fogja megtenni?
Keress szépen egy rendes, egyedülálló fiút. És ezt a fiút meg a barátnőjét hagyd békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!