Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik, de ritkán találkozunk . Mit tegyek h bejöjjek neki? :D (többi lent)
ha ráírok rövid válaszokat ad és nagyon nem tudom mit kérdezzek h bejöjjek neki :D de ha együtt vagyunk akkor kedves meg minden meg egyszer találkoztunk és sokáig beszélgettünk együtt voltunk meg máskor több órán keresztül beszélgettünk de most nem tudom mit mondjak!!
értelmes válaszokat szeretnék kérni és akik azokat írnak azoknak előre is köszönöm!!! :D
ehhjjj ez nehéz kérdés
hogy bejöjj neki?
flört?
flörtölj vele, tudasd vele h tetszik neked (nagggggggyon finoman) aztán hagyd figyelmen kívül.
egy lánynak úgy a legkönnyebb felkelteni az érdeklődését, ha figyelmen kívül hagyod.
amúgy. én akkor szoktam lényegében stoppolni a beszélgetést (mint ez a csaj) ha nagyon nem jön be a fiú. hát nem tudom. inkább hívd el valahova találkozni, ha neten nem megy. ott úgyis szarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!