Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon tetszik, bár alig ismerem,1-2szer dumáltunk eddig, elég ritkán látjuk egymást. Ez mit takar? (lennt)
Figyelt kérdés
6 évvel idősebb nálam, én 18 ő 24. Amikor legutoljára beszélgettünk azt mondta a haverjának lőttem, hogy aranyos vagyok. Bejövök neki? Bár asnnyira nem ismerjük egymást De amikor találkozunk az utcán, akkor mindig figyel, bár a többi barátnőmmel is igy viselkedik, nem az a csajozós srác. Várom a tippeket2009. dec. 30. 11:26
1/3 anonim válasza:
kezdeményezz, ez tipikus az a srác aki elvárja a csajoktól h meghódítsák......nincs vesztenivalód ha megmégis kikosarazna nem szabad kimutatni h bánkódsz
2/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy kedvel, de ennyiből még semmire nem lehet következtetni. Én nem vagyok kezdeményező típus, tehát elérném, hogy minél többet találkozzunk, persze nem feltűnően.
Viszont azt ne felejtsd el, hogy ha az embernek tetszik valaki, akkor azt is jelnek veszi, ami nem az. Lehet, hogy csak azért néz az utcán, mert te azt figyeled, hogy ő néz-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy amikor tudtam hogy elmegy melettem,én direkt máshová néztem és a barátnőm mondta hogy úgy nézett engem, meg kérdezte hogy ez e az a srác akiről meséltem. Nem tudom hogy mért nézett, talán azért mert köszönni szoktunk egymásnak, de sokszor én köszönök rá.
2009. dec. 30. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!