Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik eddig minden párkapcsolatukban hűségesek voltak? F
Sztem ez olyan téma,h nyugodt szívvel lehet általánosítani,ugyanis rendkívül általános jelenség a megcsalás.
Mondom,én pl. egy olyan esetről sem tudok,ahol a nő ne lett volna hűtlen.
15-ös vagyok:
25 éves vagyok, és 6 éve vagyunk együtt ;)
Vannak olyanok akik hüségesek és vannak akik nem, eddigi egy "kapcsolatomban" a csávó kacsingatott félre, de nem mondom, hogy nö még nem tett ilyet, mert nem így van, a nök között is vannak olyanok, hogy az embernek leesik az álla attól amit csinál és persze a férfiak között is. EGYENRANGÙSÀG EMBEREK meg TOLERANCIA. miért kell folyton egymást piszkálni? Hallgasd meg a másikat, fogadd el a véleményét, ne pedig szidjátok folyton a másikat.. Nem igaz, hogy a férfi és a nö nem fér meg egymás mellett anélkül, hogy bizonygatná melyikük a jobb. egyik sem. mind két nem követ el hibát és mindkét nemben van példa minden dologra, megcsalás és társai, szóval ennyi :)
Amúgy én hüséges típus vagyok.. De nem mondom, hogy nem lehet, hogy valaha hibázni fogok, de a saját szennyesemet nekem kell majd tisztára mosni és nem másnak kritizálni. Mindenkinek a saját élete a saját bajaival és másoknak nem kell beleütni az orrát. :D
Én sosem csaltam meg egy pasimat se, eddig 3 volt. 5 éve élek együtt a párommal, imádjuk egymást testileg lelkileg, sosem tennék vele ilyet, és nincs is szükségem másra rajta kívül.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!