Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járt már valaki hasonló cipőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Történetünk ezzel a sráccal már több, mint 2 évre nyúlik vissza. Ő 27 én 23 jelenleg. Nem vagyunk együtt, soha nem is voltunk, se veled se nélküled kapcsolat, de attól jóval több, hogy szeretőnek mondjuk egymást. Szexuálisan nagyon passzolunk, én úgy érzem, hogy nem csak ezen a téren, de valahogy mégsem jutunk előrébb soha. Először kezdődött a "nem akarlak bántani, te jobbat érdemelsz" szöveggel, aztán " ő még nem tudja redbetenni az életét", de engem mégsem enged el. Akkor találkoztunk, amikor neki volt ideje, ha eltűnt két hétre utána ugyanúgy megkeresett, mintha mi sem történt volna. Eddig magamban is kerestem a hibát, de úgy gondolom én kitarottam mellette mindenben, bármi bánata/öröme volt hozzá jöhetett, én mindent próbáltam elnézően kezelni és megértő lenni. Részemről első szerelem, valószínű, hogy ezért ez a végtelen ragaszkodás. A napokban aztán teljesen véletlenül, jutott egy olyan információ a birtokomba, ami mindent átértékel. Ez nem más, mint hogy a szülei idősek, konzervatívak, és 27 évesen ő még mindig apuci és anyuci kicsi fiacskája. A szüleivel én soha nem találkoztam, beszélni sem beszélt róluk, csak egy-két félmondatot. És így már összeállt a kép a fejemben. Ezért nem találkozhatunk mi amikor akarunk, mert neki el kell otthon számolni, kocsit nem vehet magának, önálló életet nem kezdhet. Szembeszállni nem ver velük, már csak tiszteletből sem, nekem elmondani nem meri, mert azt gondolja, hogy mi lesz így a kifelé mutatott imázsával, a magabiztos, önálló férfival, aki után minden nő szalad. Volt már esetleg valaki hasonló szituációban, vagy esetleg tudna adni külső szemmel tanácsot, mert én már végképp nem tudom mit tegyek? Én ezt a témát nem hozhatom fel, mert mit is modnanék, ő magától nem mondja, csak annyit veszek észre, hogy 1-2 óra múlva neki menni-e kell haza, mint egy pisis 15 éves gyereknek. Meddig "pazaroljam" még rá az időmet, hiszen jelen állapotban nem úgy tűnik, hogy ő bármerre is lépne, még ha lépni szeretne is, nem fog, inkább magába folytja.
2013. febr. 11. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

*fojtja

Nézd, ha tényleg csak ez a baj, akkor próbáld mégiscsak felhozni valahogy, vagy csak arra terelni a témát. Az a baj, hogy láthatólag te vagy az egyetlen, aki egyáltalán tesz ezért a kapcsolatért, úgy pedig nehéz lesz, ha ő nem hajlandó befogadni az erőlködésed. Anyagilag nem áll(tok) úgy, hogy összeköltözzetek amúgy?

2013. febr. 11. 14:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Én tanulok még, ő dolgozik, viszont anyagilag megengedhetne magának egy saját lakás fenntartását. Ha nem is összeköltözni, de legalább ő el otthonról. Csak gondolom, ha szóba is kerül ez közöttük, a szülők egyből tiltakoznak, nehogy az egyetlen kisfiukat elrabolja tőlük valami nőszemély, hisz "még csak" 27 éves, hova ez a nagy siettség és önállóság, végülis jó helyen van ő otthon.
2013. febr. 11. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkabb arrol szol, hogy ennyire kellesz neki, nem tobbre. Ha tobbre kellenel, tenne erte.
2013. febr. 11. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy szexkapcsolat, amiben az - mint mindegyikben - az egyik fél egy idő után többet akar. Itt te vagy ez a fél, neki meg bőven megfelel így. Írom egyszerűen: levarr téged időnként, másfél óra alatt, utána nincs kecmec, nincs kötöttség.

Írhatsz bármilyen hátteret ha olyan nagyon megengedheti magának az önálló életet, akkor megtenné .... ha kellene neki. De nem kell, ahogy egy kapcsolat sem, elszámoltatással, kötöttségekkel.

Gondolkozz.....

2013. febr. 13. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Tökéletesen igaza van az utolsónak. Te az érzelmeiden keresztül sokkal többet látsz, és képzelsz ebbe a pasiba, és kapcsolatba mint ami valóban van benne. Egy dolgot jegyezz meg: ha egy férfinak kell egy nő, akkor nincs az a hatalom, ami távol tartsa attól, hogy együtt legyen vele. Ez nem csak érzelem, ez biológia is.

Ami őt illeti, csúnyán visszaél azzal, hogy szerelmes vagy, ráadásul első szerelem. Egy kicsit racionálisabb nő ezért a "jobbat érdemelsz nálam", "nem tudom rendbe tenni az életem" dumáért már páros lábbal rúgta volna ki. Nem azért, mert ilyen pasival nincs mit kezdeni. Hanem azért, mert ha már hazudik, akkor legalább ne a leggyengébb lerázós dumát vegye elő, hanem erőltesse meg azt az okos 27 éves agyacskáját. Ehhez azért nem kell a papa-mama engedélye.:-) Szabadulj meg tőle minél gyorsabban, és véglegesen, mert még éveket cseszhetsz el az életedből úgy, hogy egy nagy semmit kapsz cserében.

2013. febr. 13. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!