Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártál már hasonló cipőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártál már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, van egy lány akivel elkezdtem ismerkedni, kétszer találkoztunk eddig. Azidő alatt elis jutottunk a csókig, minden tökjó mikor együtt vagyunk, elég bújos típus. De mikor nemlátom akkor teljes görcsbe vagyok mert akkor nemérzem hogy vonzódna mert írni nemigen ír. Tudom nekem kéne, de nemakarom hogy azt gondolja ha irokis vagy felhívom hogy "na megint mit akar" nemakarok undort kelteni benne. Enni nemtudok az idegességtől, mondják hogy foglaljam le magam de ha beleis kezdek valamibe egyből abba marad mert egyszerűen tehetetlenség érzésem van folyton. 3 éve nincs barátnőm, 2 ho. volt a leghosszabb kapcsolatom, szóval ebből megis látszok hova ez a tapasztalatlanság. Mit csináljak? nagyon nemszeretném elveszíteni de aztse akarom hogy az agyára menjek.

személyesen látszik hogy vonzódik de akkor mikor nem együtt vagyunk akkor miért nem konyít felém? ha nemírnék neki akkor ő nemhiszem hogy írna, meg semmi jelét nemlátom annak hogy hiányoznék neki

2012. dec. 29. 19:57
 1/2 A kérdező kommentje:
18/F
2012. dec. 29. 19:57
 2/2 yabumi99 válasza:
amikor vele vagy akkor kérdezd meg hogy mi az oka mert ezzel csak magad kínzod... :/
2012. dec. 30. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!