Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki hasonló cipőben jár?
Szerintem az egyéniség hiányzik belőled, amit lehet szeretni és ami egyedivé és különlegessé tesz. Szerethető, kiszámítható és megbízható vagy, cserébe szürke és semmilyen.
Ne akarj megfelelni, ne akarj jó csaj lenni, ÖNMAGAD akarj lenni. Kezdj el kipróbálgatni dolgokat, ismerd meg magad. Ezek a dolgok kellenek ahhoz, hogy az ember egyénisége kifejlődjön, és akkor lesz, amiért lehet téged szeretni, mert az TE leszel. Ha ilyen téren felfedezed magad, azon fogod magad észrevenni, hogy mindenki meg akarja kérni a kezed :D.
Nekem egyelőre nem kellenek képek, én csak megismerni szeretnélek (privi), olyan kedvesnek, rendesnek látszol!
Nem is értem, hogy mért ilyenek veled az emberek!
ma 10:52
Ha ezt rám érted, akkor köszi, nagyon vicces! :(
" jónak tartom a világot meg az embereket, emiatt jó vagyok hozzájuk"
Ez nem baj, nagyon is jó, csak unalmas :D. Nem kell megjátszani semmit, ez egy nagyon pozitív tulajdonság és ettől még nyugodtan lehetsz izgalmas személyiség. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!