Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, van olyan aki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan aki hasonló cipőben jár?

Figyelt kérdés
Szerencsétlennek érzem magam, mert mindigis elkerült a szerelem, pedig úgy érzem, hogy megérdemelném. Pasik elmondása alapján minden a legnagyobb rendben van velem külsőleg és belsőleg is. Tetszem is sok mindenkinek, de valamiért ettől több sose lesz. Mintha hiányozna belőlem az a valami, ami miatt szerelmet érezhet irántam valaki. Pedig elvileg szerethető vagyok, sok pasi szeret, de nem szerelemmel. Már kezdek beletörődni így 21 év után, hogy én nem tudok senkiben ilyesmit felébreszteni. Csak én lennék ilyen szerencsétlen?
2012. jún. 14. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyéniség hiányzik belőled, amit lehet szeretni és ami egyedivé és különlegessé tesz. Szerethető, kiszámítható és megbízható vagy, cserébe szürke és semmilyen.

Ne akarj megfelelni, ne akarj jó csaj lenni, ÖNMAGAD akarj lenni. Kezdj el kipróbálgatni dolgokat, ismerd meg magad. Ezek a dolgok kellenek ahhoz, hogy az ember egyénisége kifejlődjön, és akkor lesz, amiért lehet téged szeretni, mert az TE leszel. Ha ilyen téren felfedezed magad, azon fogod magad észrevenni, hogy mindenki meg akarja kérni a kezed :D.

2012. jún. 14. 10:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Egyébként meg képet kérünk! :)
2012. jún. 14. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Velem hasonló a helyzet csak én fiú vagyok.
2012. jún. 14. 10:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Ebben az egyéniség dologban igazatok lehet. Bár azt mondják, hogy van, de az a baj, h nekem a személyiségemre jellemző, hogy alapvetően jónak tartom a világot meg az embereket, emiatt jó vagyok hozzájuk. Lehet azt hiszik, hogy megjátszom magam. És hogy amit mutatok, az valójában nem is én vagyok. :( Vagy nem tudom.
2012. jún. 14. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Jó ezt értjük, de hol vannak a képek? :)
2012. jún. 14. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyelőre nem kellenek képek, én csak megismerni szeretnélek (privi), olyan kedvesnek, rendesnek látszol!

Nem is értem, hogy mért ilyenek veled az emberek!

2012. jún. 14. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Dobj egy privátot, én megpróbálok szombatra beléd szeretni...
2012. jún. 14. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:

ma 10:52

Ha ezt rám érted, akkor köszi, nagyon vicces! :(

2012. jún. 14. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rád értette.
2012. jún. 14. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:

" jónak tartom a világot meg az embereket, emiatt jó vagyok hozzájuk"

Ez nem baj, nagyon is jó, csak unalmas :D. Nem kell megjátszani semmit, ez egy nagyon pozitív tulajdonság és ettől még nyugodtan lehetsz izgalmas személyiség. Hajrá!

2012. jún. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!