Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan aki hasonló cipőben jár?
Már miért lenne ez unalmas ? Ugyan így jónak tartom a világot , életvidám ember vagyok, és egyáltalán nem unalmas ettől a személyiségem :)
Kérdező , szerintem a probléma ott van , hogy túlságosan barátként kezelnek, és nem látják benned a nőt. Nekem volt egy barátnőm ugyan olyan volt mint te. Mindenkivel nagyon kedves volt, állandóan drágámnak hívott. Senki se tudta eldönteni, hogy akkor ő többet is szeretne-e tőlem. Nem is gondoltam rá, mivel majdnem ugyan úgy ,,bánt,, velem mint mindenki mással. (Pedig közbe halálosan belém zúgott. ) Aztán egyszer megláttam benne a nőt, és végre összejöhettünk :) Bár azóta elváltunk de még mindig jóba maradtunk azóta is. 24f
Mintha rólam írtad volna! Azzal a különbséggel, hogy én 23 éves vagyok, és csak olyan kapcsolatom volt, ahol csak én szerettem az illetőt, és ő be is vallotta, hogy csak "úgy szeret", de nem szerelmes belém. Én meg ilyen kapcsolatot nem akarok többet, mert nagyon rossz volt végig...
Amúgy vicces, mert pont ma gondolkodtam én is ezen. Hogy mindenki csak meg...ni akar, de nem szerelmes senki. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!