Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan haragítsam egy csajra a szeretett fiút?
Ne csinálj semmit. Voltam így... amikos próbáltam újra felnyitni a srác szemét, én voltam a hazug meg a rossz.
Ezek a fajta nők nagyon át tudják mosni a pasik agyát.
A lényeg, hogy utána visszavonultam és csendben vártam. Hagytam hogy mondjanak rólam amit akarnak.
A pasi meg a csaj összejöttek, én meg nem reagáltam semmit. Ettől annyira felpörgött a lány, hogy a végén kibújt a szög a zsákból és a tag meglátta milyen valójában.
Akkor ejtve is lett, én meg visszakerültem az érdeklődésébe.
Ez az időszak nálunk is megvolt. Egy év kellett neki mire kinyílt a csipája, hogy talán nem is azzal van a gond, akire gondol.
Na mindegy... csak azért írtam mert lehet hogy igen hosszú idő lesz mire rájön a tévedésre és lehet, hogy annyira szégynli majd a pofáját, hogy inkább nem látja be.
Az enyém belátta és próbálta visszakönyörögni magát - csak addig meg én belefáradtam az egészbe.
aranyos vagy, köszi a biztatást, nagyon bízom benne, hogy visszatalál hozzám... talán majd másoktól is hallja azokat a dolgokat a csajról, amiket én mondtam neki, mert több ember előtt durván kibeszélte a munkahelyén
igazságtalanul bánik velem, letiltott, letörölt mindenhonnan, bemocskolták a nevemet :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!