Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet a tanulni a toleranc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet a tanulni a toleranciát? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy egy toleráns nő vagyok. De a tapasztalatok nem azt mutatják. Eddig még minden barátomban találtam valamilyen tulajdonságot, amit nem tudtam tolerálni. És nagyon valószínű, hogy továbbra is olyanokkal fogok találkozni, akikben valamelyik eddig nem tolerált tulajdonság ugyanúgy meglesz. Mivel tökéletes férfi nincs, mint ahogy nő sem. Szóval valószínűleg ideje változnom. A kérdés csak az, hogy hogyan? Hogy lehet megtanulni a toleranciát?

2013. febr. 11. 10:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A kettő két különböző férfi volt. Az egyiknek volt gyereke, viszont egy másik volt az, akinek ugyan se gyereke, se verebe nem volt, mégsem volt fizetésnapkor egy vasa sem. Érdekes módon az apuka be tudta osztani a pénzét, pedig ugye gyerektartást is fizetett. A másik viszont nem.

Tudom, hogy nem egyszerű, ezért kérdeztem meg, hátha volt már valaki ilyen helyzetben, és tud valami használhatót.

2013. febr. 11. 10:42
 12/19 A kérdező kommentje:

10-nek.

Köszi. Ezek hasznos tanácsok.

A gyerek témához csak annyit, hogy valószínűleg a neveltetésem teszi, mert egész gyerekkoromban azt hallottam, hogy a férjemnek én legyek az első, ne valaki más jött-menttől összehozott gyereke. Ez aztán meg is ragadt bennem rendesen.

2013. febr. 11. 10:49
 13/19 anonim ***** válasza:

"valószínűleg a neveltetésem teszi, mert egész gyerekkoromban azt hallottam, hogy a férjemnek én legyek az első, ne valaki más jött-menttől összehozott gyereke. Ez aztán meg is ragadt bennem rendesen."

Sajnos ezek a dolgok valóban nagyon meg tudnak maradni az emberben. Én pl gyerekként mást sem halottam az alkesz apámtól csak azt hogy sz*r vagy, semmit nem fogsz elérni, hülye vagy, lúzer vagy, ha együtt járnánk suliba ő is megverne, trehány vagy, lusta vagy, blabla. És ezek meg is maradtak ezért vagyok egy lusta semmirevaló tróger.

2013. febr. 11. 10:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetne. Egy erős domináns, pénzes hapsi mellett olyan szépen megtanulhatod, hogy magadra sem ismersz utána :)
2013. febr. 11. 10:56
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Értem az iróniát, de azért még szeretnék magamra ismerni később is. :)))
2013. febr. 11. 11:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Xenophilius szüleink elszúrták. Mi meg most isszuk a levét literszámra. Aztán megpróbáljuk helyre hozni, amit még lehet. Ez jutott.
2013. febr. 11. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet megtanulni. Ez valakiben vagy megvan alapból vagy nincs. Ha nagyon akarja az illető akkor tudja türtőztetni magát, de ez nem mehet a végsőkig és idő múlva ki fog jönni belőle.
2013. febr. 11. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyébként komolyan így gondolom, még ha kicsit ironikus is volt tényleg :) Láttam ilyesmit a világban, csak onnan veszem.

#14-es

2013. febr. 11. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Miért kellene megtanulni ezeket tolerálni?

Ne az igényeid add lejjebb, hanem keress egy olyan férfit, aki megfelel az elvárásaidnak.

Különben sem lehet úgy általánosságban kijelenteni, hogy ezt vagy azt tolerálnod kell és kész. Leeht, hogy valamit az egyik férfinek jobban elnézel, mert kompenzálja mással, másnál ugyanezt nem nézed el.

Például nekem az exem se tudott ésszel vásárolni, a párom se. Ha jön valami újdonság, azt meg kell venniük. Csakhogy az exem mindig mínuszba ment, a párom viszont ügyel arra, hogy csak a plusz pénzből költekezzen, a "családi" kasszát ne borítsa fel. Így tudom tolerálni a dolgot, holott egyébként borzasztóan utálom, ha valaki ész nélkül költekezik.

Nyilván vannak olyan hibák, amiket tudsz tolerálni. Egyszerűen olyan férfit keress, akinek a hibáit tudod. Ennyi a trükk :)

2013. febr. 11. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!