Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti, hogy van valakije. Mit tegyek?
Szerintem a barátnőmnek van valakije.Mostanában sokszor csörög a telefonja,nem akarja,hogy halljam a beszélgetését.Sms-eket kap-nem mutatja meg,még este is.A neten beszélget,nem láthatom. Elutazott két napra iskolába,hűvös volt amikor haza érkezett.Azóta is hűvös.Megkérdeztem van-e valaki más,azt feleli nincs.És hogy van magán élete.
Az én életem nyitott előtte,mindent megnézhet,ezért nem értem.
Figyelj: szerintem ne idegeskedj, nem kell mindenről tudnod... lehet bármi mögötte.. akár az is, hogy megcsal... de lehet pozitív is...
Ha veled van, akkor ne aggódj, ha téged ölel-csókol stb. akkor nincs baj, mert ha így is átráz, akkor magát csapja be és az út szélére való... vagyis oda se, mert ott legalább annyi eszük van, hogy pénzért csinálják!
Jól teszed, hogy a te életed nyitott előtte, egy jó ember vagy egy értékes akire fel kell nézni és amilyet mostmár keresve se lehet találni... Ha ezt nem értékelik akkor dobd ki és tüntesd el...
Egyébként mi az, hogy a Te életed nyitott az övé meg nem? A középkorban éltek?
az ilyen nőket hívják: ri..nak, qvának, és ezek miatt lesznek a férfiak lelki betegek, rosszkedvűek és legközelebb már nem tudnak majd megbízni senkiben.
Szerintem szrd le, hagyd ott és keress másikat... Nehéz lesz, de az ilyen nem érdemel meg téged...
Az ilyen tehén, csak arra jó, hogy megb..ák és után otthagyják...
Ne hagyd, hogy kihasználjon...
Jártam már én is így, tudod, jó látni, hogy azóta csak szenved és tudják, hogy csak egy b.ásra jó és annyi...
Majd eljön neki a kor, hogy család és gyerek... lesz annak a gyereknek vagy száz apja... és lelki beteg lesz, olyan mint az anyja... mert aki ezt megcsinálja egy kapcsolatban az mindig is gátlástalan lesz...
Egyébként ha annyi gerinc nincs benne, hogy bevállalja, akkor szerinted ember egyáltalán? mit foglalkozol kérdezgetéssel...kuka
viszi a kvát a vére...
nem tehetsz semmit...
szánalmasak ezek a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!