Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor van valakije vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor van valakije vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit (még) csak távolról ismerek, de szeretném felvenni vele a kapcsolatot. Most csak azt nem tudom, hogy van e valakije vagy nincs. Facebookon megtaláltam az adatlapját és ott két egymásnak teljesen ellentmondó dolgot láttam. Van ugyanis valami srác, aki szinte minden képe alá odaírogatja, hogy "milyen szép vagy" egy csomó szívecskével, smiley meg hasonlók+ van két közös képük is feltöltve. A lány adatlapján viszont egyedülálló szerepel a családi állapotnál, meg ennek a gyereknek is (:S)

Most szerintetek akkor melyik a valóság? Mert ha már van valakije a lánynak, akkor inkább nem is írok rá, úgyis fölösleges lenne.

Én 17/F ő 16/L

2013. jan. 23. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

esetleg... beszélgess vele és megtudod

2 éve van nőm, és a fbon ezt nem lehet lenyomozni... se nálam, se nála:D sőt... egy fél évvel arrébb raktam a szülinapomat:D

2013. jan. 23. 19:48
 2/3 anonim válasza:
Utalsz nekem 20 ezret, és lenyomozom neked, még azt is milyen bugyit akar felvenni estére..ha érdekel írj privátot, nem kamuzok.
2013. jan. 23. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Na ne szórakozz már velem! :DD persze majd eljössz az ország túlsó felére, csak azért hogy lenyomozz egy tök idegen lányt, akit amúgy még én sem ismerek! De ha gondolod, csak nyugodtan, én nem leszek ellnenére. Először is vegyél magadnak 5000 forintért vonatjegyet Szombathelyre, aztán a többit majd megbeszéljük! :P xD
2013. jan. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!