Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor van valakije vagy nem?
Van egy lány, akit (még) csak távolról ismerek, de szeretném felvenni vele a kapcsolatot. Most csak azt nem tudom, hogy van e valakije vagy nincs. Facebookon megtaláltam az adatlapját és ott két egymásnak teljesen ellentmondó dolgot láttam. Van ugyanis valami srác, aki szinte minden képe alá odaírogatja, hogy "milyen szép vagy" egy csomó szívecskével, smiley meg hasonlók+ van két közös képük is feltöltve. A lány adatlapján viszont egyedülálló szerepel a családi állapotnál, meg ennek a gyereknek is (:S)
Most szerintetek akkor melyik a valóság? Mert ha már van valakije a lánynak, akkor inkább nem is írok rá, úgyis fölösleges lenne.
Én 17/F ő 16/L
esetleg... beszélgess vele és megtudod
2 éve van nőm, és a fbon ezt nem lehet lenyomozni... se nálam, se nála:D sőt... egy fél évvel arrébb raktam a szülinapomat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!