Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merült már fel benned, hogy nem vagy szerelmes?
jelen pillanat ezzel küszködöm erősen...
Nagyon fontos számomra a fiú és kötődök hozzá, de nem érzem hogy szerelmes is lennék belé... Bár az én h*lye fejemmel ki tudja... De most teljes káosz van a fejemben...
Amúgy jelenleg nagyon átfontolom az egészet és biztosra megyek. Nem akarom elveszíteni a srácot így még nem mondok semmit, nekem már csak ő van szóval nem akarom elb*szni... Talán megint újra beleszeretek csak most ez az időszakom nagyon zűrös.
Nemrégiben összpontosult bennem, hogy már rég nem vagyok az. És??
Ha váltok, egy másikkal is pár év, és ugyanez történik. A szerelem átalakul szeretetté, és ezzel nincs semmi baj. A kapcsolatunk harmonikus, nincs nyalifali, meg babusgatás, meg a pillangó a hasban. Ennyi. Ugyanolyan tisztelet, megértés, bizalom, és szexuális élet van közöttünk, hogy ihaj csuhaj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!