Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Merült már fel benned, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merült már fel benned, hogy nem vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
Mit tettél ilyenkor?
2013. febr. 10. 21:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Természetesen, ha kapcsolatban vagy!
2013. febr. 10. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:

jelen pillanat ezzel küszködöm erősen...

Nagyon fontos számomra a fiú és kötődök hozzá, de nem érzem hogy szerelmes is lennék belé... Bár az én h*lye fejemmel ki tudja... De most teljes káosz van a fejemben...

Amúgy jelenleg nagyon átfontolom az egészet és biztosra megyek. Nem akarom elveszíteni a srácot így még nem mondok semmit, nekem már csak ő van szóval nem akarom elb*szni... Talán megint újra beleszeretek csak most ez az időszakom nagyon zűrös.

2013. febr. 10. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt? Miből gondolod, hogy megint belészeretsz?
2013. febr. 10. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemrégiben összpontosult bennem, hogy már rég nem vagyok az. És??

Ha váltok, egy másikkal is pár év, és ugyanez történik. A szerelem átalakul szeretetté, és ezzel nincs semmi baj. A kapcsolatunk harmonikus, nincs nyalifali, meg babusgatás, meg a pillangó a hasban. Ennyi. Ugyanolyan tisztelet, megértés, bizalom, és szexuális élet van közöttünk, hogy ihaj csuhaj:D

2013. febr. 10. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lassan 10 év alatt nem is egyszer. Először nagyon szarul érintett, a szakításon gondolkoztam, csak éppen abba nem akartam belegondolni, hogy nem beszélhetek vele többet ugyanúgy. Aztán nagyon belezúgtam. Ezután nem kezdtem el többé agyalni, ha éppen nem bizseregtem a közelében...
2013. febr. 25. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordul, pl. veszekedések után hogy "kijózanodok". ilyenkor próbálom tudatosan ismét felépíteni az érzelmeimet, olyan helyzeteket, programokat teremtek ami építi a kapcsolatunkat. Valamint nem árt kijavítani azt ami elromlott, mert van hogy oka van a szerelem elmúlásának. Ha idővel jön, évek múlva, akkor meg nem kell rajta csodálkozni, természetes folyamat. De továbbra is lehet bőven értékelhetőt találni a másikban, mint ahogy az előző is írta.
2013. febr. 25. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!