Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes vagyok belé? Nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom (imádom :D) nagyon jól kijövünk.Mindent megbeszélünk a lelkizéstől kezdve a csajozós/pasizós dolgokig,nem egyszer előfordult ,h nem épp úgy beszéltünk egymással mint a haverok hanem mint akik most kezdenek összejönni.De persze csak haverkodunk címszóval ment a dolog.És most elvileg tetszik egy lánynak és próbál nyomulni a lányra.....És rájöttem ,h féltékeny vagyok a lányra. >.< De nem tudom,h mit csináljak mert ha megmondanám neki az nem lenne jó,mert tudom ,h ő jobb csajokkal járt eddig + idősebb is nálam.:/
L
2013. febr. 9. 22:19
1/1 panini válasza:
1. dönts el, hogy mit akarsz tőle
2. ne becsüld alá magad
3. az csak előny, ha idősebb
4. ha nem is szerelmes vagy belé, biztos, hogy többet érzel, mint haverság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!