Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csúnyább, kövérebb emberekne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnyább, kövérebb embereknek miért nehezebb párt, vagy barátokat találni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindig azt gondoltam, hogy csúnya vagyok. Megismerkedtem a barátommal, és rájöttem, hogy nem is vagyok csúnya. Mindig mondta, hogy szép vagyok. És belegondoltam, hogy sokaknak tetszettem már, ami valószínűleg nem azért van, mert csúnya vagyok. Viszont én régen kövér voltam. Most se vagyok vékony, van mit fogni rajtam (170 cm 68 kg). Ezt idén nyárra le is szeretném adni. Nem volt időm tanulás miatt sportolni, így vissza is jött pár kiló és most így vagyok 68 kg. Szóval ha nagyon akarod, le lehet fogyni.
2013. febr. 10. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha magabiztosabb vagy, akkor jobban is tudsz barátkozni. Az én barátom sem a legszebb, sem a legvékonyabb, és még mielőbb a többiek beszólnának, h biztos pénzes, az sem. Csak van önbizalma, és humoros, és mindenbe tud segíteni. Persze először mindenki a kinézetet nézi, de ha megismeri az embert, akkor már nem érdekli
2013. febr. 10. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Fogyni le lehet, én 27 kg-ot adtam le. Ennek ellenére csúnya maradtam, és ezért még nem jött össze egyetlen egy lány sem velem, sőt randizni sem randiztam még. Szép kilátások, nem igaz? :D Ha ronda vagy, nem számít mennyit fogysz le, vagy mennyit próbálsz változtatni, úgy is ronda maradsz. Az egyetlen egy különbség, hogy én most igényes rondának számítok :D
2013. febr. 11. 09:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igaz.Hiába vékony valaki ha arcra nem helyes,nem szép...
2013. febr. 11. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!