Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probálkozzam még, vagy "cölibá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probálkozzam még, vagy "cölibátus" egy időre?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. 3 éve szakított velem egy fiú akit nagyon szerettem, és másfél évig jártunk. Előtte sok kapcsolatom volt,és szerelmem is, de egyiknél sem éreztem azt monoton több hónapig, hogy letudnám lőni magam. "Ő"-t követően hosszabb szüneteket tartottam, voltak hosszabb-rövidebb románcok, de semmi különösebb, nem éreztem semmit. Megismertem nem rég egy srácot, akit úgy éreztem jobban is tudnék szeretni. Nagyon kedves, tisztességes ember, és imádok vele lenni.

Viszont...mióta vele vagyok folyamatosan visszatérő álmom a szóbanforgó fiú, és akaratlanul is rányomja a bélyeget az új sráchoz való viszonyuláshoz. Komolyan, mióta vége lett annak a kapcsolatnak csak szakadni próbálok, sose kerestük egymást, próbáltam lefoglalni magam, mégis vele álmodok, és még ugyanolyan szomorú tudok lenni, mintha csak tegnap szakítottunk volna.

Próbálkozzam tovább ezzel a kapcsolattal, vagy magamnak hagyjak még több időt? Nem tudom mi lenne a helyes megoldás, írjatok véleményt kérlek.

2009. szept. 6. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbáld meg, nem zárkózhatsz be évekre miatta. Ha meg látod, hogy nagyon nem fog menni, akkor az elején még vissza tudsz lépni anélkül, hogy megbántanád. Pl 1-2 randi után még nem foga azt hinni, hogy vele maradsz évekig. Ha meg túl hamar rákérdez, hogy mi legyen, akkor kérhetsz egy kis időt is, hogy biztos legyél a dologban.

Ha ez a fiú még nem is fog bejönni végül, akkor is el kell kezdened elszakadni a másik emlékétől és szerintem ez is segíthet abban, hogy le tudd zárni.

2009. szept. 6. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

elfelejteni nem lehet úgy, hogy kitörlöd. hacsak nem agykontrollozol. úgy lehet, hogy fölülírod. ne legyen bűntudatod miatta, hogy még eszedbe jut, ha amúgy jó az új kapcsolat, akkor fölül fogja írni a régit. idővel.

de ha ettől függetlenül is bizonytalan vagy az újban, akkor lehet hogy az nem az igazi. ha csak az a baj hogy nem felejtetted el, akkor nincs gáz, 3 év bőven elég egyedül lenni.

2009. szept. 6. 00:55
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. szept. 10. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!