Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belezugtam a pszichologusomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam a pszichologusomba és nem tudom mit csináljak. Elmondjam neki vagy nem? Miert lehet ez? Hogy próbálkozzam?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ennek valami miertje de a neten sem találok erről semmit. csak hallottam hogy gyakori dolog. meg azt is hogy kiokositják őket hogy hogy kezeljenek egy ilyen helyzetet mire számithatok?
2009. márc. 24. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem azért, mert a pszichológusod az a személy, aki (szakmájából adódóan) feltétel nélkül elfogad, feltárhatod neki a problémáidat, és értőfigyelem a válasz, ez pedig elég szokatlan manapság, és az érzése egy ilyen mértékű elfogadásnak az, hogy "szerelmes" leszel.

A pszichológusodat biztosan kiokosították, persze és szerintem meg sem fog lepődni, meg lekezelni vagy kiröhögni.

2009. márc. 24. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

igen,(ha jol tudom) oktatjàk az ilyet orvosi ( és gondolom pszicho) karokon is, azaz hogy hogyan kezeljék ezeket a helyzeteket.

Azt hiszem, ha pszichologus, ràjon o magàtol is hogy valami nem stimmel.

Van egyébként egy olyan pszichologiai korkép, amelyet erotomàniànak neveznek, mikoris egy adott személy abban a téveszmében él, hogy egy nàla magasabb szociàlis, intellektuàlis stàtuszu személlyel szerelmesek egymàsba,nagyon gyakori az orvos-beteg kapcsolatokban!!

Nem lehet, hogy ezt a " szerelmet" osszetéveszted a hàlàval, azzal a tudattal, hogy teljes betekintést engedtél az életedbe?

2009. márc. 24. 20:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazábol ez részemről erotikus vonzalommal kezdődött, ezert nem hiszem hogy erről lenne szo. Nem hiszem azt hogy ő is érez irántam valamit, de szeretném elcsábitani. Ugy tudom single. Az idők folyamán belezugtam. És minden vágyam hogy legyen köztünk valami akár komoly akár egyszeri alkalom csak valami csak egy erintes csók..
2009. márc. 24. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy??

lehet hogy ha elmondanád neki akkor könyebb lenne..

Talán te is bejössz neki, bár általába a psichológusok nem tásras lények..

2009. márc. 24. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:
27 vagyok. félek elmondani félek a reakciojátol hogy érted hogy ők nem társas lények?
2009. márc. 24. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne mondd el neki, idővel el fog múlni. Voltam hasonló helyzetben, azt hiszem arról volt szó amit az első írt. Hogy ő volt az aki mindig meghallgatott, úgy éreztem tényleg törődik velem stb.

Ezzel a mondattal árultad el magad, itt a kulcs: "És minden vágyam hogy legyen köztünk valami akár komoly akár egyszeri alkalom csak valami csak egy erintes csók.."

Igazából nem vagy belé szerelmes, szerintem ne tárulkozz ki neki. Valószínűleg sejti a dolgot, vagyis ha jó pszichológus akkor biztosan. Ha akarja viszonozni fogja, szóval nem kell kimondanod.

Véleményem szerint hagyd az egészet.

2010. febr. 24. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy 1 éves kérdés?!

Miért emelted ki megint aktuális a probléma?

2010. febr. 24. 11:37
 8/9 A kérdező kommentje:
aktuális..még mindig azóta tart ez a reménytelen szerelem már nem tudom mit tegyek...
2010. febr. 26. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:

nem tudom, meg e oldódott már, de arra gondoltam, mi lenne ha célozgatni próbálnál.. csak le esik neki ha eddig nem történt meg. szerintem nem nagyon tudna mit mondani, zavarban lenne valószínűleg, mosolyogna, de nem hiszem hogy a pszichológusod jó ötletnek tartaná a szerelmi viszonyt, főleg hogy kezelésre jársz hozzá.

egyébként én is járok pszichológushoz, és 10évvel idősebb nálam, és én is eléggé belezugtam, de én 15 éves lány vagyok, és hát nem tudom, szerintem észrevette rajtam, látom rajta csak nem akarja mondani szerintem :D

Tina

2011. ápr. 28. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!