Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is olyan aki 20 évesen nem találja a "világban a helyét"?
20 éves fiú vagyok a fővárosban lakok. Az utóbbi időben azt vettem észre hogy rohadtul nem találom a helyemet a világban. Kívülről minden rendbe tűnhet, egyetemre járok, ami viszont egyáltalán nem érdekel. Amit az órák 90%-án tanítanak az teljesen hidegen hagy. De a nagyobb probléma az hogy nem is tudnék más szakot mondani ami jobban érdekelne. Talán a gyakorlatias dolgokra mondanám azt hogy szívesebben csinálnám de mint tudjuk az OKJ-k 90%-a semmit nem ér. Amivel meg esetleg el lehet helyezkedni az teljesen távol áll tőlem. Pénzügyi gondjaim nincsenek, kapok ösztöndíjat, otthon lakok, ezért kb. mindenre van pénzem amit szeretnék.
Párkapcsolatok terén is ugyan ez van kb. Kívülről minden rendbe tűnhet voltak már barátnőim, mindnek szar vége lett, kiderült hogy teljesen nem illünk össze. Meg ha elmegyek inni vagy bulizni általában ott is sikerül felszednem lányokat, tehát nem a kinézettel van gond hanem inkább "bennem".
Egy pozitívumot tudnék talán mondani hogy van viszonylag sok "jó" barátom akikkel szeretem az időm eltölteni, sok dolgot csinálunk, szóval ilyen téren nincs problémám.
Azt se tudom pl. elképzelni hogy majd egy családom legyen gyerekekkel, minden reggel felkeljek fél7kor és bemenjek a munka helyemre.
Hobbim sincs nagyon sajnos, ezt is nagy problémának érzem de nem fogott meg eddig semmi se, pedig próbáltam már néhány dolgot ki, a sport nem nekem való...
A politika illetve közélet érdekel mindig olvasgatom a híreket is meg a pártok oldalait. A gond hogy ezzel a környezetemben teljesen egyedül vagyok.
Ezért kb, ha otthon vagyok akkor játszok a gépen vagy filmet nézek, és kb ennyi.
Van más is aki érzett hasonlóan már ?
Sok mindent szerettem régen csinálni.Most már az se érdekel ha holnap nem ébredek fel:(
Nem sok jó van ebbe a világba.-Bocsi tévedtem,mégis van:):):D:):D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!