Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi az oka, ha egy kapcsolatban nem mondjátok ki azt, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Kicsit kezdek emiatt kétségbe esni, 3 hónapja vagyunk együtt, ennyi idő után fura, hogy nem mondja, nem?

Egyébként a tettei erre utalnak, most ezt sorolhatnám hosszan... és ezen kívül gy látom a tekintetén is, hogy úgy néz rám, amúgy pedig folyton ölelget, csókol.

De valamiért mégse mondja. Csak áltatom magam, és lehet, hogy mégse szeret? Mit gondoltok?

21L

2013. febr. 10. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem mi a fenéért kell ezt hajtogatni?! Meg ha nem mondjuk egymásnak akkor miért csak szexkapcsolat lenne? Attól, hogy nem mondom ki ugyanúgy szeretem. Csak egyszerűen manapság ez a szó annyira elcsépelt jelentéssel bír, hogy nem is akarom kimondani. Egy idő után nagyon unalmas, hogy mindenki mindenhol ezt hajtogatja. Elvész az érzelem a szavak mögött. Eddig sem mondtam, és eztán sem fogom. De ettől még az érzéseim ugyanolyanok maradnak.
2013. febr. 10. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem a szó a hibás. hanem te.
2013. febr. 10. 14:01
 13/19 BubisBublek860 ***** válasza:
100%
Basszus 5 hónapig jártam egy lánnyal és egyszer se mondtam ki, hogy szeretem még is elvoltunk. Éreztetni kell a másikkal nem mondani...
2013. febr. 10. 14:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem várom el, hogy folyton ezt mondogassa, csak egyszer elég lenne. És ez szerintem igen is fontos, hogy legalább egyszer kimondja ezt az ember. Utána nem kell mondogatni, de azért ez fontos.
2013. febr. 10. 14:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de aki nagyon szerelmes, abból ennyi idő után már akarata ellenére is kibukik. Én is megfogadtam, hogy nem mondom ki, de aztán csak kicsúszott a számon. Emberileg biztos nagyon szeret a párod, de szerintem nem ég a szerelemtől. Döntsd el, hogy te beéred-e ennyivel.
2013. febr. 10. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom ne ess kétségbe ha nem mondja.

Ha nem mondja,de érezteti,hogy szeret,és tényleg érzed ezt a viselkedésén,a kimondatlan szavak ellenére,akkor ne tedd ezt szóvá.Kierőszakolni nem kell belőle.

Nekem sem mondta a barátom,viszont éreztem,hogy így van,és kivártam.Hát 1 évbe telt...de akkor magától mondta,igazi szerelmi vallomás volt,minden előzmény nélkül egyszerűen elmondta,hogyan érez irántam :)

Neki ez hosszabb idő volt,nehezen nyílik meg érzelmileg.

Most már 3 éve vagyunk együtt,és örülök,hogy kivártam,és nem szakítottam vele mert nem mondta,és nem állítottam olyan helyzetbe,hogy szeretsz,vagy nem.Kész.

Várd ki,ha érzed,akkor várj :)

2013. febr. 10. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
a nők a fülükkel szeretnek, a férfiak a szemükkel.. egy nőnek fontosabb, hogy hallja (is!!) a férfitől, hogy szereti.. egy férfinak nem ilyen fontos.. nem vagyunk egyformák (nő vs. férfi) ezt kellene megérteni...
2013. febr. 10. 14:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a férjem mondta először. eléggé meglepett vele. másfél hónap ismerettség volt előtte és 2 hete voltunk akkor együtt mikor elmondta ezt nekem . de mivel én is ugyanezt éreztem, így visszamondtam neki.

egyébként ha nem mondta volna , egy ideig biztos vártam volna a vallomással. elsőként nem mertem volna kimondani azt hiszem.

27/N

2013. márc. 12. 16:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Szeretlek, s ha változás lesz, akkor szólok... :D Viccet félre téve...

Fordítsuk meg! Tegyük fel, mindig mondja, hogy "Szeretlek!". Szerinted, ebben a felállásban mi a biztosíték arra, hogy valóban szeret? Mert azt mondja!? Igen mondja, hogy szeretlek, de lehet melletted 5 másik embernek is. Ilyenkor mi van? Nem ezen múlik a szerelem.

2013. márc. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!