Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az oka, ha egy kapcsolatban nem mondjátok ki azt, hogy szeretlek?
Kicsit kezdek emiatt kétségbe esni, 3 hónapja vagyunk együtt, ennyi idő után fura, hogy nem mondja, nem?
Egyébként a tettei erre utalnak, most ezt sorolhatnám hosszan... és ezen kívül gy látom a tekintetén is, hogy úgy néz rám, amúgy pedig folyton ölelget, csókol.
De valamiért mégse mondja. Csak áltatom magam, és lehet, hogy mégse szeret? Mit gondoltok?
21L
Azt mondom ne ess kétségbe ha nem mondja.
Ha nem mondja,de érezteti,hogy szeret,és tényleg érzed ezt a viselkedésén,a kimondatlan szavak ellenére,akkor ne tedd ezt szóvá.Kierőszakolni nem kell belőle.
Nekem sem mondta a barátom,viszont éreztem,hogy így van,és kivártam.Hát 1 évbe telt...de akkor magától mondta,igazi szerelmi vallomás volt,minden előzmény nélkül egyszerűen elmondta,hogyan érez irántam :)
Neki ez hosszabb idő volt,nehezen nyílik meg érzelmileg.
Most már 3 éve vagyunk együtt,és örülök,hogy kivártam,és nem szakítottam vele mert nem mondta,és nem állítottam olyan helyzetbe,hogy szeretsz,vagy nem.Kész.
Várd ki,ha érzed,akkor várj :)
nálunk a férjem mondta először. eléggé meglepett vele. másfél hónap ismerettség volt előtte és 2 hete voltunk akkor együtt mikor elmondta ezt nekem . de mivel én is ugyanezt éreztem, így visszamondtam neki.
egyébként ha nem mondta volna , egy ideig biztos vártam volna a vallomással. elsőként nem mertem volna kimondani azt hiszem.
27/N
Szeretlek, s ha változás lesz, akkor szólok... :D Viccet félre téve...
Fordítsuk meg! Tegyük fel, mindig mondja, hogy "Szeretlek!". Szerinted, ebben a felállásban mi a biztosíték arra, hogy valóban szeret? Mert azt mondja!? Igen mondja, hogy szeretlek, de lehet melletted 5 másik embernek is. Ilyenkor mi van? Nem ezen múlik a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!