Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak? :'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? :' (NAgyon fáj! (Lent bövebben lécc gyorsan irjatok)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy 14 éves vagyok és majdnem 1 éve járok a párommal Ö 16 éves...Egyszer már szakitotunk 1 honapra mert háromszor megcsal és nem birtam tovább nagyon fájt:\\\'( Most megint megcsalt de ö nemtudja hogy tudom (van képem hogy megcsalt)...Az a tippem hogy azért csal meg ennyiszer mert én 16 éves koromig nem szeretnék szexuális kapcsolatot létesiteni vele és mivel ö nagyon csajozos tipus szerintem hiányzik neki a szex:( Szerintetek mit tegyek mondjam el hogy tudodm hogy megint megcsalt?Maradjak vele vagy szakitsak?

NAGYON SZERETEM!!!!

2009. szept. 5. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kislány, elég hülye vagy ha vele maradsz ezek után!!!
2009. szept. 5. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki hogy tudod és hagyd ott. Nem éremel meg téged és hogyha nem tud rád várni szexuális téren akkor nincs értelme az egésznek. Találsz majd sokkal jobbat nála.
2009. szept. 5. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a többiekkel. mond el neki, vágd hozzá a képet, és az életbe többet neszólj hozzá...ezegy hülye, komolyan. de teis h ennyiszer megcsalt ésmég mindig velevagy.

bőven vannak olyan pasik, akik értékelik h nem adod oda magadat helyből.

2009. szept. 5. 19:47
 4/12 anonim válasza:
100%
Hagyd ott ha nincs türelme várni rád!!jobbat érdemelsz nála!MAjd meglátod lesz egy olyan vki akivel 100 % ban megértitek majd egymást!!!!!
2009. szept. 5. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
van 1 barátom, őis 3-4x megcsalta a csajt de az meg eszméletlenül szerelmes belé, énsem értem mértnem haggya ott xD ha én szerelmes lennék 1 csajba és az naponta mással smárolgat azt abba a pillanatba otthagynám
2009. szept. 5. 20:08
 6/12 anonim válasza:
Szerintem nem érdemel meg téged, ne pazarold rá a drága idődet. Ha ő is nagyon szeretne, várna rád. Azt nagyon helyesen teszed, hogy nem akarod elsietni, tartogasd annak, aki megérdemli.Mielöbb mond meg neki, innentől hanyagoljon téged, te pedig biztosan találsz egy rendes srácot.
2009. szept. 5. 20:23
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Te most hogy a francba vagy képes ilyen mellett bohóckodni és játszani a teréz anyust aki megbocsájtó? Vagy dugjatok mint a tenyésznyulak, aztán attól megnyugszik, ha nem akarsz fenéket se 16 éves korodig akkor mit erőlteted ezt a párkapcsolatosdit? Mindenkinek hozzátartozik hogy esetenként le kéne feküdni a másikkal de min néhány petting. Ez nem fog így menni rámenősebb pasival.
2009. szept. 5. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Csak azért is feküdj le valakivel, hagy egye meg az irigység a szemét tetüjét!:)

Tényleg hagyd a francba, úgy tűnik semmi komolyság nincs köztetek. Ha valakiben nincs annyi megértés és türelem, hogy várjon, akkor az csak a bugyidra hajt. Egyébként egyéb szexuális jellegű tevékenység (ezek listáját a petting címszó alatt találod) van köztetek, vagy teljes szűzies kapcsolatban vagytok? Ha nincs, lehet hogy legalább abban érdemes lenne engedned és valami simi, tapi, nyali-fali (mindkét fél örömére) még elejét tudná venni a srác kalandjainak.

2009. szept. 5. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Szereted. És? Ennyi megaláztatás után repüljön az ablakon, és még csak vissza se nézz rá. Ha ennyiszer megtette megteszi még sokszor, mert látja, hogy veled megteheti. És ezt hogy tervezted? Ha 16 éves korodig vele maradsz (ami őrülten nagy hiba lenne), majd egy olyan embernek adod oda a szüzességedet, aki már minimum négyszer csalt meg? Mert hát addig még meg fog téged csalni legalább tízszer. Más nők, akik házasok, és gyerekük van , se tűrik el a férjüktől ezt, hanem elhagyják. Te ezt akarod tenni ilyen fiatalon, amikor válogathatnál a fiúkból? Csak magadtól veszed el a gyönyörű éveket, amiket szépen eltölthetnél, nem fájdalomban és megaláztatásban.
2009. szept. 5. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, amúgy meg le ne feküdj valakivel, csak azért, hogy húzd az agyát. Micsoda emlék lenne már. Érzelmek nélkül, úgy, hogy közben arra gondolsz, hogy az exed miatt teszed és nem szerelemből. Nagyon nagyon megbánnád.
2009. szept. 5. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!