Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gumit ajánlotok? (bővebben lent, sokan írjatok)
Figyelt kérdés
Szóval ami kényelmes is, de nem is szakad szét. Lehetőleg Durex legyen.2009. aug. 22. 16:12
4/15 anonim válasza:
Semmilyet.. Menj fiam játsz az uj játékkocsiddal még pár évet.
5/15 anonim válasza:
Ne törődj a bunkó tini pi@ák kommentjeivel. Én a durex ultra thin-t javaslom. A durex drága, de az egyik legmegbízhatóbb! Az elite is elég jó.
6/15 anonim válasza:
Nekem az elite rögtön kiszakadt és nehéz volt felhúzni. Az ultra thin tényleg jó, az élvezet szempontjából is.
7/15 anonim válasza:
A lifestyles nekem nagyon bevált.
9/15 anonim válasza:
szerintem durex love.kb 600ft és 4darab van benne, és megbízható.
10/15 anonim válasza:
nekem eddig a Mondos jött be legjobban. a Lidl-ben lehet kapni, qrva olcsó, 12db 750, de eddig semmi gondom nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!