Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gumit ajánlotok? (bővebben lent, sokan írjatok)
Figyelt kérdés
Szóval ami kényelmes is, de nem is szakad szét. Lehetőleg Durex legyen.2009. aug. 22. 16:12
11/15 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat köszi. akik meg baromságokat irtak haljanak meg mind.
2009. aug. 22. 18:18
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, gondolom, elég fiatal. Szerintem a gumival való védekezést felejtsd el, mert ha kiszakad, majd leshetsz. Tapasztalat.
13/15 anonim válasza:
ha idősebb korában szakad ki neki akkor is csak leshet. am meg ha fiatal, gondolom a csaja is fiatal, és talán 15-16évesen nem kéne még tablettát szednie.
14/15 anonim válasza:
Nekem a Rubena nagyon bejött, jól csikorog aszfalton. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!