Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak. Megbocsájtsak neki?
3 hónapja vagyok együtt a barátommal.Elhívott egy versenyére és oda adta a mobilját , hogy vigyázzak rá.Fél óra múlva nem bírtam és belenéztem telefonjába.Az sms-ei között láttam ahogy egy lánnyal beszélt arról hogy feküdjenek le (ez akkor volt mikor mi már 1,5 hónapja együtt voltunk) , de nem tudom megtörtént-e.Azóta nem beszéltünk , de írtam már neki.Még nem válaszolt.Én nagyon szeretem és nem tudom mit csináljak.Lehet nem is voltak együtt ,de a szándék megvolt.És turkáltam a mobiljában.Ő se fog már bízni bennem.Nem tudom mit tegyek.Mit gondoltok??
köszönöm a válaszokat!
17L
Na azt ne mondd, hogy ezzel a tudattal képes lennél boldog lenni mellette... tuti nem, ez örök tüske maradna úgyis, ne akarj feleslegesen szenvedni, egyértelmű, hogy szakítanod kell vele. Nagyon nehéz lesz, ha szereted őt, de mégis így jársz jobban, hidd el!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!