Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi tévő legyek? Hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? Hosszú történet, bővebben lennt

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy a párommal több mint másfél éve vagyunk együtt, és 1 éve lakunk együtt a családjánál, ahol a melléképületből ki lett alakítva egy szoba konyhás zuhanyzós helyiség. Itt éldegélünk. A párom 70000-t keres én meg még tanulok, de havonta 20000ft árvaságit kapok. A gondom az, hogy egyszerűen utálom a párom szüleit, aminek nagyon sok oka van, ezek közül néhány: lenéznek engem és a családomat mert szegényebbek vagyunk mint ők(ezért anyukámat még be sem mutattam), kétszínűek,mert a szemembe jópofiznak, aztán meg kibeszélnek, valamint minden hónapban leakarnak húzni minket pénzzel(több mint 30ezer) mert, hogy olyan mintha a párom ott albérletben lenne(a saját fiának mondta ezt), hozzáteszem a mi részünkön az áram napelemről megy, a víz hidraflorról,fűtés közösen vett fából, szóval nincs rezsink. Én mosok főzök takarítok a páromra, én gondoskodom arról, hogy legyen mit ennie a munkahelyen nem pedig az anyja. A másik a miért utálom az anyját, mert ezelőtt 3 évvel, amikor én még nem voltam együtt a párommal, felvettek a párom nevére állítólag( anyósom ennyit vall be) 80000 ft-ot. a Banktól kijött egy részletes számla amit én kértem levélben, hogy 175ezer lett felvéve, mert a kártya nálluk volt...ilyeneket csinál a saját fiával az anyja, az apjáról már nem is beszélve...ő egy idegbeteg fellengzős f@szkalap, amikor bemutatkoztam azzal kezdte, hogy az ő házuk h és mennyiből épült fel...bla-bla-bla, titokban megleste, hogy hogy és milyen körülmények között élünk(nem túl szép a házunk kívülről) és elkezdett ócsárolni amikor részeg volt. Hozzáteszem ha édesanyámnak nem egyedül kellett volna felnevelnie engem és a testvéremet nem itt tartanánk, de ennek már 12 éve. A kérdésem a következő, mit tegyek én ezt a sok megaláztatást már nem bírom,és nekem is van méltóságom, gondolkoztam a hazaköltözésen, kélek tanácsoljatok valamit...Mi tévő legyek?
2009. szept. 5. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
inkább menjetek egy külvárosi albérletbe, lehet drágább lesz egy kicsit, de megéri. anyósodék pedig rohadjanak meg.
2009. szept. 7. 17:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a párom nem akar elmenni a jó körülményekből, meg nem is bírnánk anyagilag meg sehogy sem ;,,,,,,,,,,,,(
2009. szept. 7. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a legjobb ötlet minél gyorsabban elköltöznötök onnan... Hanem rámegy a kapcsolat, és csak még rosszabb leszz..
2009. szept. 7. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Szija

Sztem is a legjobb megoldás az lenne ha sürgősen elköltöznél onnan.Ülj le a pároddal és beszéljétek meg komolyan.Gondolom látja rajtad h szenvedsz,és ha igazán szeret akkor ezt nem viseli el ő sem.Mondd meg neki h ez igy nem megy és te nem birod ugy folytatni h az anyosodékkal laktok.Költözz vissza az anyukádhoz,ha szeret érzi majd a hiányodat és talán majd tisztábban látja a helyzetet.Ne hidd magad önzőnek azér mer magadnak is akarsz egy kis jot ez jár neked ne felejtsd el,és ezt a párodnak is tudnia kéne.

2009. szept. 7. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is hazaköltöznék a helyedben. az utolsó hozzászóló jól írta,h ha hiányozni fogsz a párodnak, akk lehet "észhez tér". ha meg annyira nem fogsz neki hiányozni, akk nem ér annyit az egész szituáció+kapcsolat, h te idegbeteg legyél. Ha esetleg rámegy a kapcsitok, előbb-utóbb úgyis találsz mást.

/Mellesleg ha nem szeret annyira, hogy ezeket a sz@r dolgokat észrevegye és tegyen valamit ellene, akkor megette a fene az egészet.. és lépned kell/ene/.

2009. szept. 7. 18:27
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyenlőre maradtam,mert a párom nem szeretné, hogy elmenjek, de azért köszi a tippeket, legalább tudom, hogy nem bennem van a hiba,és hogy nem én vagyok a hisztis meg minden,hanem nekem van igazam
2009. szept. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!