Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi tévő legyek? Hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek? Hosszú történet, bővebben lennt

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy a párommal több mint másfél éve vagyunk együtt, és 1 éve lakunk együtt a családjánál, ahol a melléképületből ki lett alakítva egy szoba konyhás zuhanyzós helyiség. Itt éldegélünk. A párom 70000-t keres én meg még tanulok, de havonta 20000ft árvaságit kapok. A gondom az, hogy egyszerűen utálom a párom szüleit, aminek nagyon sok oka van, ezek közül néhány: lenéznek engem és a családomat mert szegényebbek vagyunk mint ők(ezért anyukámat még be sem mutattam), kétszínűek,mert a szemembe jópofiznak, aztán meg kibeszélnek, valamint minden hónapban leakarnak húzni minket pénzzel(több mint 30ezer) mert, hogy olyan mintha a párom ott albérletben lenne(a saját fiának mondta ezt), hozzáteszem a mi részünkön az áram napelemről megy, a víz hidraflorról,fűtés közösen vett fából, szóval nincs rezsink. Én mosok főzök takarítok a páromra, én gondoskodom arról, hogy legyen mit ennie a munkahelyen nem pedig az anyja. A másik a miért utálom az anyját, mert ezelőtt 3 évvel, amikor én még nem voltam együtt a párommal, felvettek a párom nevére állítólag( anyósom ennyit vall be) 80000 ft-ot. a Banktól kijött egy részletes számla amit én kértem levélben, hogy 175ezer lett felvéve, mert a kártya nálluk volt...ilyeneket csinál a saját fiával az anyja, az apjáról már nem is beszélve...ő egy idegbeteg fellengzős f@szkalap, amikor bemutatkoztam azzal kezdte, hogy az ő házuk h és mennyiből épült fel...bla-bla-bla, titokban megleste, hogy hogy és milyen körülmények között élünk(nem túl szép a házunk kívülről) és elkezdett ócsárolni amikor részeg volt. Hozzáteszem ha édesanyámnak nem egyedül kellett volna felnevelnie engem és a testvéremet nem itt tartanánk, de ennek már 12 éve. A kérdésem a következő, mit tegyek én ezt a sok megaláztatást már nem bírom,és nekem is van méltóságom, gondolkoztam a hazaköltözésen, kélek tanácsoljatok valamit...Mi tévő legyek?
2009. szept. 5. 13:29
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
jah 21 éves vagyok és lány
2009. szept. 5. 13:36
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az áram nem mehet csak napelemről az nem tökéletes dolog. Tv meg internet meg ilyenek van e? Ha igen és ezeket ők fizetik teljesen jogosan kérnek tőletek rá pénzt, mi úgy csináljuk, hogy elosztjuk a rezsit per főre és mivel mi ketten vagyunk a párommal két részt fizetünk ki a szülőknek. Külön nem fizetünk azért, hogy itt lakunk, a főzést is közösben oldjuk meg. Beszélni kell velük. Azért meg nem kéne lenézni a párod szüleid, mert vettek fel hitelt nem a legjobb megoldás de a párodnak is rá kellett bólintania ezt tartsd tiszteletben. Egyébként gondold végig onnan, hogy ennyi pénzért nem kapnátok normális albérletet, azt is mondhatták volna, hogy nem kötözhetsz oda. Mindent vegyetek számba és ha így is irreálisnak érzitek a feléjük történő kifizetést döntsetek. A pároddal kellene ezt előbb megbeszélni, hogy ő mit hogyan lát.
2009. szept. 5. 13:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Internet van,amit mi fizetünk. A hitelről annyit,hogy a párom nevére lett felvéve és neki kell visszafizetni pedig, nem ő baszta el a pénzt, az anyja meg arra hivatkozik, hogy azért kell hazaadnunk többet mert neki 60000 ft-os havi törlesztőrészlete van( 4M-t vettek fel ebből 2M ami hasznos dologra lett elköltve a többit a többi gyerekre költötte, a párom 1 árva ft-ot sem kapott belőle, és ő fizesse vissza? Hozzáteszem a párom hugának a lányát anyósomék nevelik és a lány anyjától egy ft-ot nem köetelnek...csak tőllünk. az áramról annyit hogy nem csak a napelemről van megoldva, az a lényeg, hogy annyit mindenkébb hazaadunk. És kérlek megoldást is írjatok
2009. szept. 5. 13:56
 4/16 A kérdező kommentje:
jah sajnos a páromnak mindene az anyja, hiába csinálok bármit is mindig én vok a szar
2009. szept. 5. 13:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy biztos ha a párod mindene az anyja te csak szar lehetsz. Gondolkozzál a helyzet akkor javulhat, ha elmentek onnan. Beszélj a pároddal az lehet csak a megoldás.
2009. szept. 5. 14:00
 6/16 A kérdező kommentje:
De hiába beszélek vele albérletbe menni nincs lehetőségünk..azt mondta hogy azt felejtsem is el..sztem nem is szeret igazán...bár megkérdeztem és azt mondta hogy igen, de én már semmit nem tudok, az lesz a legjobb ha hazaköltözöm ( az anyjáéknak egy árva ft-ba nem kerültem amióta nálluk lakom, mindent én magam álltam, féllek h egyszer eluralkodik rajtam az ideg és leütöm az anyját, lehet abból ért, hogy velem ne szívóskodjon meg ne baszogasson meg ne mondjon el semminek) hajlamos vagyok ilyenekre ha tudom h nekem van igazam
2009. szept. 5. 14:07
 7/16 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy a kapcsolat is rámegy ;(
2009. szept. 5. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Ébredj fel erre simán rá fog mennni, mond meg a barátodnak, hogy nem akarod, hogy válasszon mert ezt nem kérheted, de vegye azt is észre amit veled művelnek, mert te ezt nem bírod és ha nem fog változni semmi haza fogsz költözni. Jobbat nem tudsz, mert ha leütöd, tuti lőttek a kapcsolatodnak, bár szerintem így is, de hátha nem. Véleményem szerint nem éri meg ez miatt szenvedned egész életedben. váltsál, legyél okos most az eszedre kell hallgatni.
2009. szept. 5. 14:15
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ, csak az apja kijelentette, hogyha valami problémája van a páromnak vele akkor lehet elköltözni, hát b@ssza meg, ezért nem is mer ellenük fellépni mellettem, mert bármikor kidobhatja ;( nah mind 1 várok még kommenteket, már teljesen elvagyok keseredve
2009. szept. 5. 14:21
 10/16 anonim ***** válasza:

onnan vagy sürgősen elköltöztök,vagy nem lesz jo vége...

párod max annyival gyözheted meg hogy ne költözzetek egyenlőre messze,igy tud találkozni az anyjáékkal..

2009. szept. 5. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!