Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csúnya nő és a csúnya férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nő és a csúnya férfi definíciója közötti LÉNYEGI különbség még nem tűnt fel nektek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, a "csúnya nő" jelzőt általában az igénytelen nőkre alkalmazzák. Tehát a MEGVÁLTOZTATHATÓ tulajdonságok, mint ne legyen zsírdisznó (még a kis túlsúly is belefér), ne legyen anorexiás (ha a bordái kilátszanak, mint egy etiópnak), Meg úgy összességében adjon magára.

Ezzel szemben a "csúnya férfi" definíciója MEGVÁLTOZTATHATATLAN tulajdonságokat határoz meg, mint testmagasság, vállszélesség, férfias állkapocsszerkezet, fejforma, dús haj (kopaszodás ellentéte), mély hang. És minél tovább finomítja a nő a jellemzőket, annál inkább kitűnik, hogy még olyan apróságokban, mint a testszőrzet vagy a bőr vagy a szem színe is genetikailag meghatározott jellegekre buknak.

Mintha valami vérmes fasiszta rejtőzne a tudatalattijukban.

Paradox módon inkább a felszínesnek tartott férfiak azok, akik többet adnak a belső tulajdonságokra, mint legyen aranyos, kedves, lehessen vele beszélgetni (tehát ne legyen teljesen hülye) és ne legyen ribanc és elszállva se magától. Esetleg még ne anyáskodjon és ne vigye túlzásba a féltékenykedést, mind-mind belső tulajdonságok.

Ezen kívül a külső terén sokkal elnézőbbek. Nagyon kevés olyan férfi van, aki olyan konkrétumokat jelent ki, minthogy neki csak adott mellmérettel vagy adott magassággal, csípőszélességgel, hajszínnel, bőrszínnel, szemszínnel rendelkező nők jönnek be.

2013. febr. 8. 18:18
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
Ez sajnos így van, aki rondának született férfiként annak sajnos meg kell járnia a pokol legmélyebb bugyrait is, hogy esetleg párt találjon magának. Nem lehetetlen persze, de igen nehéz.
2013. febr. 8. 18:49
 22/33 anonim ***** válasza:

A problémát nehezíti, hogy az ember megjelenése és elvárásai között általában semmilyen természetes összefüggés nincs. Persze valaki magára erőltetheti azt, hogy beérje egy csúnyábbal/butábbal/stb, de nem biztos, hogy megéri.

Amúgy véleményem szerint a legtöbb embernek vannak elvárásai a belsővel kapcsolatban, de az mindenképpen másodlagos: hiszen lehet valaki 10/10 belsőleg, ha csúnya, akkor általában ki sem derül; de ha igen, akkor sem sokat változtat a dolgon.

2013. febr. 8. 18:52
 23/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez nem teljesen igaz, nagyon sokan szépnek mondanak, mégis van aki azt mondja nem jövök be neki, és nem vagyok igénytelen sem kövér vagy anorexiás, de mégis mostanában nem egy férfi mondta, hogy szépnek szép vagy de nem vagy az esetem, ehhez mit szóljak?"

Ez azt jelenti, hogy ronda vagy, csak nem akart megbántani, ezért azt mondta, hogy nem vagy az esete :D

2013. febr. 8. 18:54
 24/33 A kérdező kommentje:

# 9: Kérdezd meg tőlük. Nyakamat rá, hogy a belső tulajdonságaidat fogják ecsetelni.

# 10: Ezzel akaratlanul is az elméletem mellett érveltél, mert ha egy férfinak SZEXRE jó egy nő az azt jelenti, hogy a KÜLSŐ tulajdonságaival nincs baja. Tehát ha utána nem kell neki az azért lesz, mert BELSŐLEG nem jön be neki.

# 12: Az izom pár centit növel rajtad, a csontozatod attól még nem változik. Nem leszel vállasabb, maximum két oldalt 2-2 centit növekszik vállizom. Vagy valami nagyon torz, amorf izé lesz belőled, amit gyúróskopasznak hívnak.

A vékonyság ha széles vállal és férfias vonásokkal társul, verhetetlen. Még a mackóstól is jobban kedvelik a nők, tehát a véznaság a csontozatra értendő.

# 13: Olyan okokból egyedülálló, hogy szabadon lefeküdhet a külsőre optimális jelöltekkel, amíg meg nem unja és nem szólal meg benne a fészekrakó ösztön. Egy szingli férfi pedig ha nem felel meg a jó pasi ideálnak, nagyon nehezen talál magának akár párt akár szexpartnert (ingyen), ezért lesznek ők ragaszkodóbbak. Férfiaktól szinte soha nem hallasz ilyen "Most vagyok túl egy szakításon" vagy "Nem vagyok kész egy párkapcsolatra" szövegeket.

# 15: Olyan jól megválogatjátok, hogy egyre több civil szervezet lép fel a családon belüli erőszak és a nők bántalmazása ellen. Aztán mehettek az anyamenhelyre vagy a szülői házba meghúzni magatokat a kis kiköpött Brad Pitt babával.

Vagy hosszú házasság után lefeküdhettek a villanyszerelővel vagy a szomszéddal egy kis kedvességért, ami miatt mindenki titeket fog ribancnak tartani, nem a jóképű férjeteket, aki böfög, fingik, eszik és nézi a meccset és rendszeresen félrelép, mikor elutazik pár napra a haverokkal.

Igazi idilli jövőképek...

# 17: És a legrosszabb, hogy sokszor még önmagukat sem veszik észre vagy önmaguknak is hazudnak. Egyszerűen bevillan az ösztön és képtelenek tenni ellene. Mert nyilván nincsenek teljes tudatában annak, hogy a külső mennyire kevés egy párkapcsolathoz, meglátják a külsőt, jön a rózsaszín köd és megszépíti a belső tulajdonságait. És sok esetben a barátnői, barátai rázzák fel az álomvilágból, mert ő saját magától még a harmadik monoklit és kék-zöld foltot vagy a tizedik "ez most már tényleg az utolsó" megcsalást is megbocsátaná, mert ő számukra A PASI.

Te meg előnytelen külsejű férfiként bármilyen jó barátja és lelki szemetesládája is vagy, csak akkor jöhetnél férfiként számításba nála, ha legalább csak kicsit jobban néznél ki.

2013. febr. 8. 18:59
 25/33 anonim ***** válasza:
nem igaz, mert nőket is leszólnak megváltoztathatatlan tulajdonságok miatt: pattanásos bőr, kis mell, széles csípő, hogy csak a leggyakoribbakat említsem
2013. febr. 8. 19:08
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Ez szintén egy oltári baromság...
2013. febr. 8. 19:09
 27/33 anonim ***** válasza:
azért barátzónázott a srác, mert nem vagyok vékony, erősebbek a csontjaim, ha egy évig koplalnék sem lennék modell alkat...
2013. febr. 8. 19:11
 28/33 anonim ***** válasza:
én már csak azt az egyet szeretném megtudni, h mikor lehet a kérdéseket is értékelni?
2013. febr. 8. 20:00
 29/33 anonim ***** válasza:
Az mondjuk tényleg tök jó lenne, mert tucat ilyen kérdés van és ha a kérdező abból nem tudta leszűrni a maga tanulságát, akkor az őt minősíti. Nem értem kiírás előtt miért nem lehetett volna elolvasni a többi ugyan ilyet.. Gondolom odáig már nem terjedt az intelligencia.
2013. febr. 8. 20:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Az miért nem került szóba, hogy a NORMÁLIS (nem ri.banc, stb...) nő pedig nem fog olyannal lefeküdni, aki belsőleg nem stimmel? Mert hogy ez párkapcsolatban elég fontos..
2013. febr. 8. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!