Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nő és a csúnya férfi definíciója közötti LÉNYEGI különbség még nem tűnt fel nektek?
Úgy értem, a "csúnya nő" jelzőt általában az igénytelen nőkre alkalmazzák. Tehát a MEGVÁLTOZTATHATÓ tulajdonságok, mint ne legyen zsírdisznó (még a kis túlsúly is belefér), ne legyen anorexiás (ha a bordái kilátszanak, mint egy etiópnak), Meg úgy összességében adjon magára.
Ezzel szemben a "csúnya férfi" definíciója MEGVÁLTOZTATHATATLAN tulajdonságokat határoz meg, mint testmagasság, vállszélesség, férfias állkapocsszerkezet, fejforma, dús haj (kopaszodás ellentéte), mély hang. És minél tovább finomítja a nő a jellemzőket, annál inkább kitűnik, hogy még olyan apróságokban, mint a testszőrzet vagy a bőr vagy a szem színe is genetikailag meghatározott jellegekre buknak.
Mintha valami vérmes fasiszta rejtőzne a tudatalattijukban.
Paradox módon inkább a felszínesnek tartott férfiak azok, akik többet adnak a belső tulajdonságokra, mint legyen aranyos, kedves, lehessen vele beszélgetni (tehát ne legyen teljesen hülye) és ne legyen ribanc és elszállva se magától. Esetleg még ne anyáskodjon és ne vigye túlzásba a féltékenykedést, mind-mind belső tulajdonságok.
Ezen kívül a külső terén sokkal elnézőbbek. Nagyon kevés olyan férfi van, aki olyan konkrétumokat jelent ki, minthogy neki csak adott mellmérettel vagy adott magassággal, csípőszélességgel, hajszínnel, bőrszínnel, szemszínnel rendelkező nők jönnek be.
Fejforma, állkapocsszerkezeeeeet? Na, sok mindent hallottam már, de ilyet még nem. :D
Ami a legtöbbször probléma szokott lenni, ami pedig nyeszlett, vékony, vézna alkat, ami bizony orvosolható.
18:32
nem, csak a lányok nem ide jönnek siránkozni, hanem kibeszélik a barátnőikkel ezt a témát :D
egyébként egyetértek azzal, hogy az arc a döntő tényező.
ha belegondolsz és tényleg mindenáron általánosítani akarsz, nekünk nőknek meg kell válogatnunk a leendő utódaink apját, a férfiaknak meg gyakorlatilag csak egy ellenkező nemű kell, tehát ezért alakulnak így az igények.
Szerintem a férfiak mondják inkább túl sok nőre, hogy szép, holott azok nem szépek.
Én lány vagyok, de nem igazán ismerem a többi nő gondolkodását. Én eddig pont az ellenkezőjét vettem észre. Ismerek olyan fiúkat, akiknek meg van, hogy; szőke haj, kék szem, mell x cm, magasság y cm.
Ha a nők tényleg ilyenek, amilyennek leírod őket, hogy analitikus mélységekben adnak meg elvárásokat, akkor az meglehetősen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!