Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kihasználta?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm,14 éves. Volt neki egy pasija,aki 21. Kb. 1 hónap után a csaj lefeküdt vele (még szűz volt). Ma közölte velem a barátnőm hogy szakított vele a pasija smsben (!),és azzal az indokkal hogy nem szerelmes belé,pedig már majdnem 3 hónapja jártak.

Szerintetek a pasi kihasználta a barátnőmet?

15/L

2009. szept. 5. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű szerintem h igen. nagy hiba volt 1 hónap után egy nála 6 évvel idősebbel lefeküdni, mert gondolhatta volna h ez lesz. elég idő kell a bizalom kialakításához nem csak egy hónap.
2009. szept. 5. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd ezekszerint elég hülye... Sok a 20onéves fiú aki trófeákként gyűjti a naív szűzkislányokat :) evvan
2009. szept. 5. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem , csak megbaszta.
2009. szept. 5. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

Kihasználta, és ügyes is volt. A barátnődnek meg nem volt tartása, nem ismerte meg eléggé és nem várt vele annyi időt, hogy megtudja, nem csak ezért van e vele a fiú.

Sárky

2009. szept. 5. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

HAHAHA.A barátnődnek még barbiznia kéne nem pedig megkuratni magát mindenféle emberrel! Megérdemelte! Nem sajnálom.

Am a b.nődnek nincsenek szülei akik megtiltották volna a lányának???

17f

2009. szept. 5. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

El se tudom képzelni, hogy egy 21 éves fiú hogy tud egy 14 éves lányhoz nyúlni (én is 21 vagyok, de ez nekem még meg se fordult a fejemben... személy szerint 18 alattiakkal nem is kezdek). Ha valaki 21 évesen 14 éves csajjal kavar, ott nem 100as valami. És csatlakozom az előttem szólóhoz, ugyanis én is kíváncsi vagyok arra, hogy hol vannak ilyenkor a lány szülei.

A kérdésre válaszolva: Kihasználta, de mint a szél!

Szerintem egy huszonéves csak akkor kezd ilyen fiatalokkal, ha lusta energiát fektetni az érettebb lányokba, mert ezt a korosztályt (tisztelet a kivételnek), már néhány mézes-mázos mondattal és pár kamu ígérettel ágyba lehet vinni. Vagy valaki még akkor kezdhet huszonéves kora ellenére épphogy nem gyermekkorúakra hajtani, ha a korban hozzáillő lányok közül senkinek sem kell (mert van vele valami gikszer...).

2009. szept. 5. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,aki akar az még írhat.

A szülei ismerték a srácot,a barátnőm apja meg is fenyegette hogy ha megbántja a barátnőmet akkor kap majd rendesen. Az elszomorító szerintem az hogy a srác már a 2. 20 éven felüli pasija a barátnőmnek és újra ugyanabba a hibába esik bele.

2009. szept. 5. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
újra ugyanabba a hibába? de hát azt írtad az elején hogyszűz volt?
2009. szept. 5. 17:24
 9/9 A kérdező kommentje:
De,szűz volt. Csak az előző pasijában is 1 hónap után végtelenül megbízott (megj.: amiatt szakított vele a srác hogy nem feküdt le vele)
2009. szept. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!