Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ragaszkodnak a nők valakihez akkor is, ha az átverte, kihasználta, és tudják, hogy nem érdemli meg őket?
az ilyen csajok hülyék
egy ilyen csaj:(
Hogy hányszor kérdeztem én ezt magamtól...
Az alatt a 2 év alatt, amikor daganatos beteg lettem, elhagyott, aztán miután megműtöttek és rendbe jöttem, visszajött, kibékültünk. Pár hónapra rá teherbe estem, de megint elhagyott, sőt kitalálta, hogy nem is vagyok terhes, csak hazudom az egészet, majd 11 hetesen elvetéltem és még csak az papírokat sem volt hajlandó megnézni, amiket adott az orvos, hogy bebizonyíthassam neki, hogy tényleg terhes voltam... Nem beszélve arról, hogy a vetélést is egyedül kellett feldolgoznom, azóta nem láttam színét se, ennek fél éve...szerencsére!!!
Minden kapcsolat egy érzelmi játszma is egyben,amiben az egyik fél veszít a másik nyer.A vesztes fél szokott ragaszkodni legtöbbször.
De a nagy és mindig kemény farok is legalább ennyit számít a dologban,ha nem többet.
Ez a megszokás, a kényelmesség, a kényelmesség olyan szempontból, hogy attól h veszekednek még megkap mindent, elviszik mindenhova, nem kell könyörögni nem kell mást megismerni megint az elejétől, nem kell utazgatnia annyit egy pasi miatt, remélem érted.
Nameg ez nem más mint a női hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!