Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve élek nagyon jó párkapcsolatban, nyár végén összeköltöztünk a párom városában. Mivel nem igazán vannak még itt ismerőseim, a chat.hu-t ajánlotta nekem, hogy ott ismerkedjek. Van egy srác a városból, akivel eddig minden nap beszélgettem privátban. 25 éves és jól megértjük egymást. Cseréltünk képet is, és azt írta, szép vagyok és kedves arcú. Ez még semmi extra, de az elmúlt 2 napban bókolgat ezerrel és órákat beszélgetünk. Kicsit összezavarodtam, mert bevallom, tetszik, hogy ilyen kedves velem. Persze ilyeneket a párom is mond, szóval nem a bókok hiánya miatt. Rendes srác, csak kevés az önbizalma, és ma pl. bevallotta, hogy tetszem neki, de semmilyen téren nem vagyunk egy szinten és nyominak érzi magát, stb. Van neki egy szerelme, csak sajnos 350 km-re laknak egymástól, de váltig állítja, hogy szereti őt, és milyen különleges az a lány. De akkor miért mond nekem ilyeneket? Kérlek titeket, ne írjatok le emiatt, mert van párom és tetszik a chat-es srác stílusa, valamint összezavar a bókjaival, viszont szeretem a párom. Még nem találkoztunk, csak neten beszélgettünk. Úgy érzem, ez kicsivel már több, mint barátság. Mit tennétek a helyemben? CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! Köszönöm! 25/L2013. febr. 8. 17:30
1/9 anonim válasza:
A srác valószínűleg azért akar ismerkedni veled, mert a lány, akit állítólagosan szeret túl messze lakik és gyakorlatilag lehetetlen vele tartania a kapcsolatot. De mivel te is abban a városban laksz, gondolja, hogy veled könnyebb lehet az ismerkedés. Persze tudja, hogy barátod van, és ez elég érdekes szituáció, szerintem ő is kissé össze van zavarodva, nem tudja mit akar. Lehet, hogy tényleg szereti azt a lányt, csak nem megy a dolog a távolság miatt, de veled sem nagyon tud mit csinálni, mert van barátod. Szóval ő sem tudja mit akar. Szeretne egy barátnőt a közelből.
2/9 anonim válasza:
Ha nem akarsz nagyobb kalamajkát, szerintem még most redukáld nullára a kapcsolatot.
3/9 anonim válasza:
Döntsd el mi a fontosabb. A párod, akit szeretsz, vagy az új kaland. Tisztázd minél hamarabb, mert nem érdemli meg a párod, hogy átejtsd. Ha pedig kitartasz a párod mellett, akkor ne beszélgess többet ezzel a fiúval.
4/9 anonim válasza:
A párod tudja, hogy ezzel a fiúval beszélgetsz? A srác tudja, hogy van párod?
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Természetesen kitartok a párom mellett, biztos vagyok benne, hogy szeretem őt. Sosem gondoltam, hogy ilyen helyzet megtörténhet. Viszont azt nem tudom megtenni, hogy nem beszélek többet a sráccal, mert tényleg jófej és rendes, "hiányozna". Barátnak tökéletes, csak átlépett egy határt. Én nem mondtam neki, hogy összezavart.
2013. febr. 8. 17:50
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, tudja, hogy kapcsolatban vagyok és a párom is tudja, hogy beszélgetek vele és annyit tud, hogy a múltkor megdicsérte a külsőmet.
2013. febr. 8. 17:52
7/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy te csupán barátkánt tekintesz rá, de lehet, hogy ő nem. Addig nem is lenne probléma, míg mindketten csak barátot láttok a másikban. De ha egyikőtök is máshogy viszonyul hozzá, onnantól már rosszul alakulhatnak a dolgok.
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom... Mielőbb le fogom tisztázni vele a dolgot. Viszont "elveszíteni" tényleg nem szeretném, a szememben egy értékes ember.
2013. febr. 8. 17:56
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen írd meg a srácnak, hogy te nem akarsz tőle többet, mint barátságot. Azt is megírhatod neki, hogy a pároddal mindent megosztasz, még a vele való beszélgetéseket is. Ezek után döntse el, hogy akar-e még veled levelezni. Ha nem, akkor búcsúzz el tőle. Gondolom a párod sokkal fontosabb, mint ez a srác, hogy meg tudjál tőle válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!