Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Én reagálom túl?
A barátommal valahogy szóba került, hogy még régebben mikor csak randizgattunk és nem voltunk együtt, akkor volt olyan, hogy több napon át találkoztunk egymás után és akkor mindig sokáig együtt voltunk, és több ilyen nap után már úgy érezte, hogy kezdi unni és ez így hirtelen elég volt.
Tudom ez már több hónappal ezelőtt volt, de annyira rosszul esik. És nem is értem ezt most minek mondta, azt mondta hogy csak akkor érezte így... de azóta egyszerűen semmi kedvem vele lenni. Most mi legyen?
Annyira nagyon rossz érzés. :(
21L
Mert ilyen fiatalon teljesen felesleges nagy erőfeszítéseket tenni egy olyan kapcsolatért amit a másik fél már rövid idő után megun. Nincs semmi ami összekössön. Házasság, és gyerek esetén nyilván igyekezni kell megoldani a problémákat, de ilyen korban szerintem jobb olyat találni akivel nincsenek problémák, csak szerelem és jóság :), legalábbis a kapcsolat korai szakaszában.
Ha már most nincs kedve vele hosszabb távon, napokat együtt tölteni, hogy lehetne rá alapozni egy olyan életet amiben esetleg összeköltöznek??
Ismerős, csak kicsit másként...
Akkor az enyém sem tart sokáig ezek szerint. 3 hónapja vagyunk együtt és másodszor volt olyan, hogy 4 napot egy huzamban együtt voltunk, de ő neki már minden baja volt láttam rajta. Ha csak szóba kerül a feltételes házasság, összeköltözés akkor szólni nem tud. Tudom, hogy nem akar még, még én sem de most ha azt mondjuk majd ha együtt élünk még ha nem is úgy lesz, de legalább nem azt sugallja hogy ez csak átmeneti állapot, utánad lesz más majd... De nem érti meg ezt a dolgot, hogy miért bánt ha feltételesben beszél róla, hogy talán ha veled majd... Meg helóval köszön... Na az is zavar, én helóval a haveroknak köszönök. De én meg a barátnője volnék. Na ez is most milyen? Nem tudom én már, hogy jogos e kiakadni ezen e vagy se vagy megszólni, de ki vagyok akadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!