Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most melyik? Rendes vagy rossz?
Szeptember óta van egy nagyon jó barátom, nevezzük X-nek, fiú, eggyel alattam jár, azóta jópár pasimm mellett mellettem állt végig sírtama vállán stb... mire nemrég összejöttem egy vidéki gyerekkel, nevezzük Y nak, aki hétvégékre jön fel a szüleihez budapestre, édesapjához.
és a Y al elég sokra jutottunk első találkánál félre értés elkerülése érdekében nem feküdtem levele..de jomindegy az nem lényeg, mire X a barátom amint megtudta.. ugyanis elkellett mondanom neki, lesmárolt...és ajj fogalmam sincs micsináljak ez egy hete volt.. és azóta minden nap.. és nemtudok neki nemet mondani de viszont jön fel hétvégén X hozzám...és nemtudok a szemébe nézni... ehez kéne asegítség.
Szerintem az utolsó X az Y akart lenni.
Amúgy válaszd azt akit jobban szeretsz.
Mérlegelj az alapján hogy melyik illik jobban hozzád, melyikkel tudsz jobb közös programokat szervezni, melyikkel lehet hosszabb távra tervezni, ilyesmi. Plusz nem elhanyagolható tényező, hogy az egyiket csak hétvégén látod, a másikat meg minden nap. És úgy tűnik x megelégelte a várakozást, és be akarja bizonyítani hogy jobbat érdemelsz mint akikért eddig sírtál...
De mindenképp mondd meg a másiknak hogy döntöttél, ne játssz velük!
3. Semelyik.:D
Most komolyan szegény srácokkal szórakozol?:D
ajj én se tudnám mit csinálj.
Én csak arra emlékszem, hogy amikor két csajom volt párhuzamban, a végén kiderült hogy a volt legjobb barátnője az akkori barátnőm legjobb barátnője.
Hát jó nagy bukta lett a vége.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!