Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 44 éves elvált nőként megtalál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

44 éves elvált nőként megtalálhatom még a "másik felemet"? Aggaszt ugyanis, hogy .

Figyelt kérdés
...a társkereső oldalakon az általam célközösségnek tartott 42-52 éves férfiak olyan nőket keresnek akik: 25-35 évesek és készek arra, hogy gyermeket szüljenek. A nálam 10 évvel idősebb férfiak nekem nagyon öregek, illetve én már nem szeretnék szülni. Hol találhatok egy normális társat ?
2009. szept. 4. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam. 42 évesen.

Olyat keress, akinek van már gyereke!

Akinek még 40-50 éves korára nem sikerült családot alapítania, azzal nem biztos, hogy sokat vesztessz.

Az ismerőseidnek(mindnek) meséld el, mennyire vágysz társra.

Fogalmazd meg magadnak, milyet akarsz?

(hogy tudja a Jóisten, kit küldjön)

Írd le egy lapra, milyen tulajdonságai legyenek, külső-belső: a szandától a szauna kedveléséig, meg a göndör hajig.Berchten át.

Minket megállítanak az utcán idegenek, hogy milyen szép pár vagyunk, és hogy összeillünk.

2009. szept. 4. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

..aztán csak várnod kell, jönni fog!

[link]

44/N

2009. szept. 4. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Az édesanyám hasonló "problémával" próbál megküzdeni bár én nem érthetek hozzá aztmondom ameddig él az ember keresse a párját mert egyedül lenni idegörlő és flusztráló. elnézést ha hülyeséget írtam de ez kikívánkozott és remélem nem zavar senkit a hozzászólásom.

üdv. 16.F

2009. szept. 4. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én anyukám 53 évesen vált el az apukámtól, én 15 vagyok. Regisztrált az erintes.hu -ra, és ismerkedett... 1 éve van férje, aki szintén elvált, van neki 3 gyereke. Szóval szerintem semmi sem reménytelen.:)
2009. szept. 4. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz a tökéleteshez, akkor szerintem igen. Bár én a túlsó oldalon állok (41F) és hasonló problémákkal küzdök. Nekem nem 20 éves kellene, de a korombeli nők már nehezen tudnak alkalmazkodni, és új életet kezdeni. Nem érzem hogy fontos lennék számukra, a gyerekek a karrier után pedig nem akarok sokadik lenni. Sokszor a szeretet is csak pár percig tart, ettől pedig többre vágynék. Sokan túl prűdek, vagy kényesek, nem elég természetesek. Úgyhogy ha ez vígasztal, a férfiaknak sem könnyű.
2009. szept. 5. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!