Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a párom rendőr, azóta sokkal másabb lett a személyisége. Most valahogy olyan komor, alig lehet mosolyogni látni, szinte semminek sem örül, ha megkérdezem mi a baja, témát vált. Mi lehet ezeknek az oka?
Az én párom is rendőr :)
Bár igaz, hogy amikor kezdtünk randizgatni már akkor is végzett rendőr volt.
Nem tudom milyen helyen van, mi a beosztása de nagyon stresszes meló. Nagyon sok a hülye kinn akikkel foglalkoznak, ha pl nyomozókat is ki kell hívni órákat váratják őket, verekedések sem ritkák.
Nekem mindent elmond a párom, hogy mi volt ma vele és hát...Nem csodálom, hogy ő is néha ilyen befelé forduló. Én ilyenkor megmasszírozom, csinálok neki valami kaját, odabújok hozzá és utána próbálom rávenni, hogy mondja már el mi bántja mert így nekem is rossz. Ilyenkor elmondja, megbeszéljük vagy csak meghallgatom, megcsókolom és összebújunk. Utána már sokkal jobb kedve lesz.
Tehát egyszóval a stressz ennek az oka.
De lehet, hogy nem neki való ez a meló, lehet hogy nem pont ezekre volt felkészülve vagy csak utálja a munkáját... Nem tudom. Én ismerek ilyet, aki ezek miatt hagyta ott a rendőrséget.
Szóval ha ilyen van legyél vele kedves, figyelj oda rá (amiket írtam) és megoldódik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!