Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavarna ha a barátotok rendőr lenne avagy még rendészeti szakközépiskolába járna?

Figyelt kérdés
Nagyon zavarna benneteket?Ha igen,lehet el sem megyek rendőr suliba...mert úgy hallottam hogy az ilyen embereknek egyszer a családi élete is tönkre megy...igaz ez? Tehát ezt a két kérdést válaszoljátok meg.Köszönöm.
2012. dec. 7. 15:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hát eléggé elfoglalt lennél szerintem, de attól még jó meló. Engem nem zavarna.
2012. dec. 7. 15:28
 2/22 anonim ***** válasza:

Biztos felmerülnének bennem azok a dolgok, amik nehézségeket okozhatnak. Például az, hogy hol ide, hol oda hurcibálhatják az embert az országon belül. Fel is merültek, mert az én barátom is kacérkodott/kacérkodik a gondolattal.

Ha neked ez a szíved vágya, akkor viszont ne tartson vissza semmi.

2012. dec. 7. 15:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
nem járnék rendőrrel, de ez lényegtelen is hiszen, fiatalabb vagy nálam, ne foglalkozz másokkal, ha téged ez vonz, akkor csináld azt amit szeretnél, lesznek olyanok, akiknek ez tetszeni fog
2012. dec. 7. 15:33
 4/22 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs mit csináljak.... szerintem nem megyek inkább...100.000 emberből 35.000 azt mondja menj, 35.000 azt mondja ne menj,30.000 ember meg azt hogy neked kell érezned.
2012. dec. 7. 15:35
 5/22 A kérdező kommentje:

Na de jöhetnek még a válaszok :) ---->

Lányok, titeket mennyire zavarna ha a barátotok rendőr lenne avagy még rendészeti szakközépiskolába járna?

2012. dec. 7. 15:35
 6/22 A kérdező kommentje:
23/F
2012. dec. 7. 15:36
 7/22 anonim ***** válasza:
Engem végülis nem zavarna, csak eddig nem túl sok normális rendőrrel találkoztam, bunkók, azt hiszik mert rendőrök mindent megtehetnek. Persze vannak gondolom normálisabbak is mint bárhol máshol.
2012. dec. 7. 15:45
 8/22 anonim ***** válasza:
Én találkoztam már normálisokkal, szal van kivétel. :)
2012. dec. 7. 15:48
 9/22 anonim ***** válasza:

Ha rendőr akarsz lenni, akkor legyél az és ne -számodra ismeretlen- nők véleménye alapján hozd meg a döntésed.

Ami a rendőrök családi életét illeti: egy rendőr ismerősöm van, és ő évek óta boldog házasságban él, már a "baba-ügyön" dolgoznak a feleségével.

Engem nem zavarna, hogy a pasim rendőr ill. rendészeti szakközépiskolába jár, örülnék annak, hogy valami olyannal foglalkozik, ami igazán érdekli.

2012. dec. 7. 15:49
 10/22 anonim ***** válasza:
Adyligetibe akarsz menni?
2012. dec. 7. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!