Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna ha a barátotok rendőr lenne avagy még rendészeti szakközépiskolába járna?
Nem tudom hogy miért baj az,ha valaki rendőr..szerintem nagyon szexik az egyenruhások. Határozott kiállásúak,férfiasak általában,mert ki ki is tenné azt amit a rendőr mond,ha egy 50 kilós,170cm szerencsétlen balfék lenne?Jó,kicsit veszélyes munka,főleg ha olyan akciókhoz hívják őket mint pl a filmekben,de szerintem ez is csak egy ágazat..a legtöbb rendőr csak járőrözik,igazoltat,és MEGBÍRSÁGOL:)Én érdekes munkának találom,de lehet hogy csak azért,mert szeretem az akciófilmeket.
És a lényeg:Ne hagyd,hogy mások lebeszéljenek.Azt csináld amit szeretnél...szerintem igazságot szolgáltatni szép dolog,már ha nem is ez jut eszünkbe először a rendőrökről.
Nem utolsó sorban egy rendőr pasi megvéd,ha bántanak,molesztálnak stb.
Viszont ha rendőr leszel,akkor valószínűleg nem nagyon fogják keresni a társaságodat a smimlis,balhés alakok,a csalók,olyan lányok/srácok akik törvénybeütköző dolgokat csinálnak..stb. Az ilyenek félhetnek hogy meg tudsz valamit,amivel simán lecsukhatják őket...de sztem ez egyáltalán nem baj,legalább elkerül a társadalom legalja.. ami a csajokat is illeti..:)
17L
"50 kilós,170cm"
Tegnap voltunk a rendőrségen, láttam egy-két egyenruhást, aki kb. ezzel a testalkattal rendelkezett. Úgyhogy végülis nem kizáró ok.
Bár az a főtörzsőrmester, aki jegyzőkönyveztetett, jó kiállású és nagyon kedves volt.
Nem zavarna, sőt... Nekem kifejezetten imponálna, imádom a férfias pasikat, és sztem a rendőrök igenis azok
18L
...én meg azt hallottam, hogy a rendőrök jól keresnek... bárcsak igaz lenne ! :D Ha rendőrnek mész, akkor vállalnod kell, hogy az ország területére bárhová kihelyezhetnek, és nem lehet tudni, hogy mikor kerülsz a lakhelyedhez közel. Van, akinek akár 2-3 évébe is belekerült. Néha megbántam a dolgot, mert mennek a szopatások rendesen, de ugyanakkor családias a hangulat a Kapitányságon, ill az Őrsökön. Gondold meg jól, hogy jelentkezel-e !!
Nekem a kapcsolatom azért ment tönkre, mert a BRFK-ra helyeztek (Budapesti Rendőr-Főkapitányság), így túl távol voltam a lakhelyemtől, volt barátnőm meg ugye ide valósi. Viszont van olyan kolléga, akinek a barátnője megvárja, míg visszakerül :) Csak normális csaj kell hozzá, és mindent meg lehet oldani :P
... na igen, ezekhez a kedves jóindulatú emberekhez meg szokj hozzá :----> "Engem végülis nem zavarna, csak eddig nem túl sok normális rendőrrel találkoztam, bunkók, azt hiszik mert rendőrök mindent megtehetnek"
Zsír az általánosítás ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!