Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek büntetett előélettel van esélyem összejönni egy rendőr sráccal? 25L
Persze,szerintem ez még izgalmas is lenne!Imádom a rendőr palikat! :)))
23/L
Gondolom. Attól függ, mit követtél el és mikor.
Én legalábbis ezek alapján ítélnélek meg.
Ha nagyon súlyosat, akkor nem számít, hogy rendőr vagy sem, normál átlagember se igazán repesne az örömtől.
van egy olyan mondás, hogy k...ából lesz a legjobb feleség...
és most nem arra gondolok, hogy biztos ez volt a foglalkozásod, de ha normális a srác, és látja,tudja, hogy nem esel vissza, akkor lehetséges. bár ha mindent nézünk, akkor lehet, hogy ez esetben neki ott kellene hagynia a rendőrséget... akkor meg bármennyire is szeret választania kell
"A szerelemben nem számit a múlt."
Ha nem tervez veled komolyabban, akkor tényleg nem számít, de akitől többet akarsz, annál igen is számít, mert a jövő a múltból nő ki, és akivel a jövőd tervezed, az nem mindegy kiféle-miféle...
ez jó kérdés :D esélyed biztosan van,mert nyilván nem azzal kezdi az ember az ismerkedést,hogy "ja,és ültem fél évet"
hosszútávon,nem tudom,ez erősen személyfüggő
Nem olyan komoly, pár éve az exem belekevert pitiáner ügyeibe, pénzbirság lett a vége, viszont az előző barátom ezért (is) hagyott el, nem fért bele az értékrendjébe...
De örülök a pozitiv visszajelzéseknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!