Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtudják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudják a nők, hogy frontint szedet akkor már megbuktam náluk?

Figyelt kérdés
A 2013-as 18-24 éveseknél.
2013. febr. 6. 22:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ismét egyetértek.Bár, nekem a pszichológus sosem írt fel gyógyszert, hozzá mindig csak beszélgetni mentem. Nekem segített, nagyon jót fogtam ki.

A gyógyszeres részre: mert egyszerűbb felírni, mint foglalkozni a beteggel. Ha jó orvost akarsz, fizetned kell érte, vagy szedd a bogyókat..Elég szomorú.

2013. febr. 6. 23:38
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

"Kis optimizmus, meditálás, egy hobbi, amit teljes szívből csinálsz "

Ezt mond meg egy súlyos szorongásos-depresszióban szenvedő embernek, akinek a problémájának hátterében KÉMIAI folyamatok állnak, ami nem megoldható ilyen áltudományos pszichológiával meg az annál is röhejesebb meditációval.

2013. febr. 7. 04:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Persze, igazad van tömjük tele gyógyszerekkel az embereket, legyen mindenki zombi!!!-.-

Hallod...tudom miről beszélek...

2013. febr. 7. 08:34
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

"Persze, igazad van tömjük tele gyógyszerekkel az embereket, legyen mindenki zombi!!!-.- "

Oké, akkor maradjunk annál, hogy akinek ilyen baja van, az mormoljon el két mantrát. Ez kb. olyan mint énekléssel gyógyítani a leukémiát...

2013. febr. 7. 16:57
 15/23 anonim ***** válasza:
12-esnek van igaza. A vegetatív idegrendszert nem olyan egyszerű gyógyítani, ezért sajnos kísérletezni kell terápiákkal. Van, akinek elég egy pszichológiai terápia, van, akinek kell a gyógyszer. Aki nem érti ezeket, az inkább hallgasson, mert csak butaságokat hord itt össze. Vannak olyan pzsichoszomatikus betegsékeg, melyeket nem lehet egy kis meditációval rendbe hozni. Te örülj neki, ha neked sikerült (aki ezt írta). Sajnos emberek millióinak nem segít...
2013. febr. 7. 19:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Már írtam, hogy tudom, hogy miről beszélek, ellenben a kedves kérdező még nem írta, hogy mi a diagnózis, vagy hogy mennyire súlyos. Nekem egy 52%-al rendelkező egyén ne ossza már az észt.
2013. febr. 7. 20:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Pedig rád férne mert nem sok jutott neked. Menj, nyomj le egy meditációt vagy vodouzz meg.
2013. febr. 8. 05:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommenteden csak mosolyogni tudok:)))

Még mindig tartom azt, amit a %-ról írtam:)

Nem fogok lealacsonyodni, és vitába keveredni veled egy olyan dologról, amit te lehet, hogy át sem éltél...

Puszika:)

2013. febr. 8. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem szoktam mások vitájához hozzászólni, de most nem tudom megállni. Nem szeretem ezt az alaptalan gyógyszer-ellenességet. Nem véletlenül találták fel a gyógyszereket. És azért, mert ma már mind 3 napnál továbbtartó rosszkedved ledepresszióznak, még vannak igenis komoly mentális betegségek, amiket nem lehet egy kis beszélgetéssel meggyógyítani.
2013. febr. 9. 00:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy egy kis beszélgetéssel. Ebben igen is nagyon komoly munka van! Az embernek először magának kell rájönnie, hogy ő az elsősorban, aki a dolgokon változtatni tud és nem egy gyógyszer. A kérdező még mindig nem osztotta meg velünk, hogy mi a baja tulajdonképpen. De szerintetek az jó megoldás, hogy az ember örök életére nyugtatókon meg kedélyjavítókon éljen ahelyett, hogy valahogy megpróbálna anélkül boldogulni? Nem a gyógyszernek kell ,,megtanulnia" uralkodnia, hanem magának az egyénnek kell megtanulnia uralkodni!
2013. febr. 9. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!