Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtudják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudják a nők, hogy frontint szedet akkor már megbuktam náluk?

Figyelt kérdés
A 2013-as 18-24 éveseknél.
2013. febr. 6. 22:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
azt se tudjak, mi az
2013. febr. 6. 22:43
 2/23 anonim ***** válasza:
Hát alattomos gyógyszer,tanácsolom,hogy amennyire tudod szedd össze magad és próbálld meg fokozatosan elhagyni.
2013. febr. 6. 22:45
 3/23 anonim ***** válasza:
Én szedtem egy darabig, 23 éves lány vagyok. Sima stresszre is felírják, egyáltalán nem mérvadó párválasztás szempontjából. Inkább az a nagy kérdés, mire szeded és mennyit? Ha napi hármat, mert egy dühöngő állat vagy, akkor az lesz a riasztó, nem az,hogy gyógyszert szedsz.
2013. febr. 6. 22:47
 4/23 anonim ***** válasza:
Oké. Nem vagyok orvos, de nem értem, hogy miért írogatják fel a nyugtatókat előszeretettel ennyire... Nem tudom, hogy milyen helyzetben vagy, de annyira gáz már ez, hogy mindenre orvosságot írnak. Ráadásul nyugtatót, hééélló... csak betompulsz, zombi leszel tőle, és igen, rá is lehet szokni...
2013. febr. 6. 22:48
 5/23 anonim ***** válasza:

Nem lenne bukó, én is szedtem, de nem lenne jó pont. Illetve, ha ilyen párom lenne, megpróbálnám lebeszélni róla és más megoldásra rávezetni, amiben szívesen segítenék. Az méreg.

22l

2013. febr. 6. 22:55
 6/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, csak helyeselni tudok...

Én írtam, hogy szedtem már. Nekem depresszióra írták fel, hangulatjavítóval keverve. Hát, ez aztán nem oldotta meg a gondjaim...Reggel bevettem a hangulatjavítót, pörögtem estig, amikor a nyugtatót kellett bevenni, akkor pedig zombi lettem..

Mikor már elaludni sem tudtam a frontin nélkül, akkor döntöttem, hogy elég...kidobtam, felkerestem egy pszichológust. Az segített.

Viszont azért írtam, hogy számít, hogy mennyit és miért..ha pár hetente bekap egyet, az nem vészes.. A napi szintű szedése a probléma, nekem ezelőtt az eset előtt volt, hogy hármat (!!) kellett szedjek, pedig nem dühöngtem, nem voltam agresszív, "csak" stresszes, nyugtalan. Akkor áldásnak éreztem, ma már visszaadatnám az orvossal a diplomáját, aki felírta..

7/23 anonim ***** válasza:
22:48, neked szántam :)
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem, nagyon sokan szedik. De nyilván nem ezzel kell indítani egy dumálást, hogy héj bébi, frontint szedek, kérsz egy kólát?

Egyébként meg sajnos vannak olyan problémák, amikre muszáj szedni valamit, és inkább szedje az ember, minthogy megőrüljön, vagy pánikoljon.

Szóval, szerintem nem kell tartani tőle, mert a csajnak meg lehet, hogy más olyan jellegű baja van, ami miatt meg fogja érteni. Aki meg nem érti meg, hogy neked ezt szedned kell, az menjen a levesbe.

Fel a fejjel! :)

2013. febr. 6. 22:58
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem, vannak ismerőseim akik szedik, és teljesen normálisak. Inkább segítenék megoldani a problémát, ami miatt szedned kell. :)
2013. febr. 6. 23:22
 10/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 22:48-as:))

Igazad van...

De miért kell rögtön gyógyszert felírni? Miért nem vezetik rá az embert a meditációra stb.?

Olyan dolgokra, amikre nem szoksz rá, vagy ha rá is szoksz nem káros az egészségre... régebben mindenkinek írogatták fel a Xanaxot, az meg hát igazából nem az idegrendszer barátja.

Meg kell tanulni valahogy más módot is találni.

Őszintén? Nekem is írtak fel Frontint... ki se váltottam! Mondom hagyjanak már, nem leszek betompult zombi. Amikor voltam egyszer(!!!) pszichológusnál kerek-perec megmondtam neki, hogy nekem ne írjon fel semmit mert úgyse veszem be. Azt mondta, hogy jó, menjek vissza hozzá, ha rosszabbul lennék. Erőt vettem magamon, átgondoltam a dolgaimat, és rájöttem: egyedül én oldhatom meg a saját problémáimat, egyedül én nézhetek szembe a démonjaimmal. Semmi bajom azóta:) Kis optimizmus, meditálás, egy hobbi, amit teljes szívből csinálsz és máris jobb lesz a kedve az embernek!

2013. febr. 6. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!