Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem a barátnőm viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a barátnőm viselkedését?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel és már kb egy éve együtt is lakunk. Az elején amikor összejöttünk minden happy volt, megszakítottam a barátaimmal is a kapcsolatot sőt még a saját anyámat is hanyagoltam miatta. Elköltöztem hozzá, ő a beteg nővérével lakott együtt. 3 hónapig laktam náluk, dolgoztam még azt sem mondhatja h nem, feljavítottam a házukat, na meg minden férfi munkát megcsináltam, főznöm is kellett mert ők csak a kész kaját ismerték amit a family-snél lehet venni. A gond akk kezdődött amikor a többi testvére elzavart a házból, nem csak engem hanem a bnőmet és a beteg nővérét is. Anyukám befogadta őket velem együtt, pedig nem lett volna kötelező hisz elfordultam tőle. Jelenleg nincs melóm, mióta ilyen rosszabb idők vannak így anyum a bnőm és a testvére tartanak el. Sztem az normális dolog ha már itt laknak velünk és anyum minden pénzét a közösbe adja akk ők is beszállhatnának pénzzel a közös dolgokba. Nyáron Bnőmék nem kaptak egy forintot sem, nem mondta anyum azt h akk húzzanak innen hanem ugyan úgy segített nekik mint bármikor. Most h kapnak lóvét, nem nagyon akarnak segíteni nekünk hanem inkább a többi testvéreiknek adják a pénzüket. Kértem a bnőmtől pár ezer forintot, nem mondtam h mire, de mivel hamarosan valentin nap mondom meglepem őket, de sajna elutasított. Hamarosan nem lesz ilyen rossz idő és lehet ismét dolgozni de ahhoz is kellene egy bizonyos kezdő tőke, nem sok mivel saját vállalkozásom van, mondtam h vissza adom neki, de ebben se segít. Azt mondta ha nem tetszik a rendszer akk nyugodtan dobjam ki, van hova mennie. Nem akarom kidobni mert szeretem de a mostani viselkedését nem értem, már lassan elveszíti az összes ismerősét mert mindegyiket úgy kezeli mint ha ők vmi külön faj lennének. Újra suliba jár, ha megjön suliból egyből megy egy itthonról...jóformán nem is beszélget velem. Kötegszik, veszekszik állandóan. Lehetséges arra hagyt h dobjam ki? De ez milyen dolog h amikor nem volt semmije akk jók voltunk neki most h nagyjából helyrejött anyagilag most meg el akar távolodni tőlem.

2013. febr. 6. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál, ő inkább csak a pénzre hajtott. Sajnálom, de én ezt vontam le belőle. De, jobb lesz ha leültök és elmondod neki, hogy mit gondolsz erről. Mit szeretnél, és hogyan kéne viselkednie, hiszen azért hálával tartozik neked. Egyébként azt írtad újra suliba jár, egyetemre vagy gimibe?
2013. febr. 6. 22:42
 2/6 anonim válasza:
szerintem dobd ki :D
2013. febr. 6. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
egyetemre és igen leültem vele ezt megbeszélni, de mindig veszekedés lett belőle. amióta ismét van pénze nem lehet vele semmit megbeszélni.
2013. febr. 6. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg megcsal, és egyáltalán nem szeret téged ha ilyeneket mondd neked hogy dobd ki ha akarod és más tartaná el helyetted... az ilyen nők 35 évesen kiöregedve találják magukat miután már kifogytak a pasikből akik eltartják őket és kiörgedtek ebből a nem mondom ki hogy k*rva vagyok de mégis a pénzre megyek életmódból. sajnállak haver, senkinek nem kívánok ilyen barátnőt.
2013. febr. 7. 01:54
 5/6 anonim ***** válasza:
És hozzá tenném, ha őt el tudjátok valahogy tartani, akkor ha dobnád, egy megértőbb normálisabb lány is el lenne ott aki szeret is. :)
2013. febr. 7. 01:55
 6/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok az a feladós típus, de ezt már nem bírom...mindenem ráment erre a kapcsolatra, anyumon kívül mindenki elfordult tőlem, szinte mindent elbuktam. Ha innen feltudok állni, az maga lesz a csoda. :(
2013. febr. 7. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!