Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakmunkás pasinak van esélye éretségi/főiskolás lánnyal kapcsolaba kerülni? Vagy a lányok szemébe semmit nemér ilyen pasi?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 22:10
11/20 A kérdező kommentje:
# 10/10 Köszönöm ! És igen kifürkészhetetlen... :)
Autószerelőd jó példa. Mégis csak van esély azért. :)
2013. febr. 7. 12:09
12/20 anonim válasza:
A páromnak 8 általánosa van, nekem egyetemi diplomám. Nem mindenki azért nem tanul tovább, mert buta, és nemcsak azok tanulnak tovább, akik okosak :)
13/20 anonim válasza:
12: igazad van félig meddig, de valljuk be, nem csak 14 évesen lehet továbbtanulni (tudom, anyagi helyzet stb...) De akinek igénye van rá, 30 évesen is elmehet leérettségizni. Csak akarat kérdése. Tudom, idő, pénz, blbalbalb, mindenre van kifogás. Mondjuk, nekem égő lenne, ha a páromnak csak 8 általánosa lenne, még ha nem is buta. A gyereknek meg főleg, mert az oviba, isiben le kell adni, hogy a szülőknek milyen végzettsége van, és ez alapján be lehet egy gyerek képességeit is lőni.
De lényeg a lényeg, hogy rengeteg ember lustaságból nem tanul tovább. Inkább ez a baj, és nem az, hogy nem mindenki diplomás.
15/20 A kérdező kommentje:
Én szeretnék érettségit ! Csakhogy látom nagyon költséges lesz. :(
2013. febr. 7. 22:40
16/20 anonim válasza:
Én nem érzem égőnek, hogy 8 általánosa van. Persze tanulhatna tovább, beszéltünk is róla, lehet, egyszer annak is eljön az ideje, de mivel különösebb hátrányt nem élvezünk emiatt, ezért nem erőltetjük. Ő előtte amúgy diplomás párom volt, és az annyira egy szar kapcsolat volt, és vele annyival jobb, az érzelmi intelligenciája annyival fejlettebb, talán ezért sem érdekel az iskolai végzettsége, mert azzal a diplomással való kapcsolatom semmivel nem adott többet. Ez persze saját tapasztalat csak.
17/20 anonim válasza:
13-as: szép is lenne, ha a szülők végzettsége alapján ítélnék meg az embereket...Szüleimnek nyolc általánosa is alig lett meg, én egyetemre járok.
18/20 A kérdező kommentje:
17-es : igazad van .
2013. febr. 8. 23:42
19/20 anonim válasza:
Egyetemi végzettséggel rendelkezem, de még nem volt pasim, akinek szintén ilyen végzettsége lett volna. Igaz, vége is lett nemrég egy 8 éves kapcsolatomnak, de nem ez volt az oka. Hidd el, nem ezen múlik. Az intelligenciának semmi koze a végzettséghez. Az a fontos, hogy tudjatok beszélgetni, legyenek kozos témás, hasonló érdeklodési kor. Ha meg valaki csak azért nem áll szóba veled, mert nincs egyetemi végzettséged, akkor azt a lányt ne sajnáld!
20/20 A kérdező kommentje:
# 19/19 : Köszönöm, és igazad van .
2014. febr. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!