Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elvesztettem a lelki társam, mit tegyek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt és kölcsönösen tetszünk egymásnak. Bevallottuk, hogy egymás lelki társai vagyunk. Én már teljesen belezúgtam és szerintem ő is érez valamit, mivel egész nap egymáson jár az agyunk. A probléma annyi, hogy neki van barátja és nem tudja ott hagyni. Szóval azt tanácsoltam, hogy ne beszéljünk többet.
Mennyire volt helyes ez a lépés?
2013. febr. 6. 21:42
11/12 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy többet érzünk egymás iránt, mint barátság, mert ezt már tisztáztuk. Annyi a probléma, hogy személyesen nem tudunk találkozni, mert más városban lakik. Régebben viszont találkozgattunk.
2013. febr. 8. 17:50
12/12 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik mintha a lány kevésbé akarná a veled való kapcsolatot. Még nem kötődik hozzád úgy, számára nem elég erős ok, az, hogy "lelki társak" vagytok. Engedd el, ha valóban azok vagytok, akkor a sors úgy is újra össze fog hozni titeket.
Én 1 éve találtam meg a lelki társamat és már az első hónap után mind a ketten éreztük, hogy egész idáig a másikra vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!